Transfer blama

1. Kad sam ga video u niškom Tempu. Došao nekom ljubičastom vitarom, pored njega tri klonca oko 16 godina koji ga prate i navlače mu pancir kad je ulazio u Tempo.

Koja seljana jbt.

2. najjaci lik na balkanu u ulicnoj tuci sig

da
    al kad bi se shalili :DD

3. ahahah, a stvarno ima nekog debelog cigana od 16-17 god koji je tako zaljubljen u njega i sve mu veruje i on mu je kao verni pratilac....
    koje patetisanje, kao njemu je zivot ugrozen pa mora da stavlja ispred megamarketa pancir

4. u niškom Tempu

Koja seljana jbt.

5. Brate, ti si od onih bubuljičavih jadnika koje su maltretirali u školi, pa si tu svoju poniženost rešio da izlečiš prodavanjem sakoa iz moskve.

6. pa ne znam bas, on prica da je materijalno bas dosta bogat i da je medju 5-6 najjacih i najpoznatijih navijaca na juznoj tribini....e sad sta je istina ja ne znam iskreno

7. istina je u sredini...

8. јебени босанци

9. jel sam jedini koji ima zelju da sve snage sutne ovog teshu u glavu i rebra dok prica ovako kretenski?

10. i njemu i miroljubu petrovicu bi gazio po glavi dok ne postanu tecnost ne bi ni tu stao

11. Je li Miroljub onaj bilmez sto kenja da je veliki kanjon Kolorada americka prevara i ljudska tvorevina i tvrdi da voda ne moze da probije kanjon jer voda ne razmislja, pa zaobidje planinu, a ne da ide uz nju kako bi je vremenom "sprala"? Ako jeste malo mi se ugojio ovde i matoriji je.

Dok sam to gledao i slusao ozbiljno sam dobio nagon da mu samo kaziprstom i palcem polako gnjavim facu sve dok ne pokidam i poslednji komadic mesa.

12. Miroljub je naucno dokazao da je zemlja stara 6000 godina. Svi cete u pakao

13. teša tešanović daleko dogurao, a nekada je bio samo metalac koji kači slike sebe sa svojim kurcem u šaci po forumima

treba i jednog i drugog našutirati cipelama u potiljak

ušao sam na random minut klipa i čuo sledeće:

-gospodine petroviću, čuli ste za masakr u žitištu gde je čovek uleteo u kafić i pobio silne ljude, mislite li da bi manje ljudi nastradalo da su gosti bili naoružani?
    -pazite, to je ubistvo u pola dva ujutru...šta će ljudi u pola dva izvan kuće, kao, poslao sam ćerku tamo pa je trebalo da odem po nju u pola tri, kakav je to otac koji pušta ćerku da bleji do pola tri ujutru u kafiću

14. Lepo covek kaze, nije obezbedio odelo i sminku, pa mora da trazi sponzore

15. Solidni debili obojca.

16. http://vukajlija.com/forum/teme/16661-transfer-blama?strana=1369#post_3562849

leptijebem dragi

Teši bi usta razvalio haj kikom kad se raskezi debil i počne da frflja mentalni proliv

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.