Transfer blama

  1. Sto, bre, Dzaf? Toliko je glupo, da je urnebesno :)

  2. A 'beš ga, nekako mi te naše parodije/obrade, pičke materine, idu na živac. :)

  3. Балдур фон Јöгурт

    Не знам да ли је неко већ качио ово срање, али чупа корење како је болесно!
    Ван Дами гостује у бразилском Гранду, изводи фегетски денс уз најџукачкију сплачину од песме икада, обучен у одећу на којој би му и Динча позавидео, а онда му се дигне туки. лололо
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6WrNErNxX1M

    * 11. mart 2011

    Знао сам још од пре за ово.Видео је царски , песма је ултра кул и оне речи , а Жан је испао царина , није га срамота што има бонера у јавности ,али се правио као да јесте...............а и Јогуртов опис ми је врх :)))

  4. Хахаха ,ево нашао сам и ону прву песму са Жановог видеа зове се " Dança da Motinha"http://www.youtube.com/watch?v=5IIR1Qpa5m4 вртење дупетима креће око 1:38 .... :)) има милион ових клипова , изгледа да је то био мега хит 2000.

  5. http://www.youtube.com/watch?v=qzrB0KqoYDI&feature=player_embedded

    Какав чемер. Најјаче што на Блицовом сајту пише „Лепа Ната у провокативном издању”. Ово не би могло да напали мог мртвог прадеду, а камоли нормалну особу. Ликуша има покрете ко да болује од јебене дечије парализе или тако неког срања.

  6. који идиот ллол мада и такву бих је јебао :))

  7. Је л јој оно сева пиздурина, или сам се ја истриповао?

  8. Бурзуме, мислим да ниси истриповао.

  9. I onda meni kaži OBRI BRADURINU nekulturno je...MRŠ.

  10. Ове панонске дропљетине су увек волеле квалитетну београдску курчину лолололо.

  11. Контам да курветине из гранда пјевају голе јер сељачине штују тај рад. Али, ова је стварно гола. И није толико до одјеће, колико до стила. Мадони ништа не хвали кад пичи у споту у оваквој ''одјећи'', али ова изгледа ретардирано.

  12. Мачка мисли да се летжи још ставља на списак рођацима из Аузбурга.

  13. Nije pička, ja prostudirao.

  14. А шта је онда?

  15. Neki kurac, komad garderobe. Neko srebrno sranje.

  16. Хм, може бити, а можда и лаже курва. Него, ако узмемо да јесте неки комад гардеробе, шта мислиш, је л' јој свеједно онако рутава пичкетина?

  17. Ja bih rekao ima afro na pički, kakva je seljandžura.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.