Ej, ne znate vi šta je blam. Bila sam sa prijateljicom u trafici punoj ljudi da kupimo cigarete.
I odjednom mi pogled zapne za kutiju na kojoj je pisalo, mislim, trojan. I glasno upitam prijateljicu kakve su to nove cigarete. U tom trenutku sve glave se okrenuše prema meni, a prijateljica mi šapatom odgovori to su kondomi. Ha, zemljo otvori se.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ovo nije moguće!
da li je moguće da su tog retarda stavili na sajt, koji kreten od dizajnera moraš da budeš da dozvoliš sebi takvo jedno govno
mada možda ima logike neke zbog činjenice da i slepi umiru mada ne znam koji kurac će oni uošte na netu
Pozivam se na Bekija Bekića.
?
Реално, одсекла сам се кад се појавио лик.
Какав неукус, господе боже!
Ja sam se odsekla iako sam već pročitala da će da se pojavi. Mrzim što sam plašljivac. :(
Omeren mladć nema šta...
Ej, ne znate vi šta je blam. Bila sam sa prijateljicom u trafici punoj ljudi da kupimo cigarete.
I odjednom mi pogled zapne za kutiju na kojoj je pisalo, mislim, trojan. I glasno upitam prijateljicu kakve su to nove cigarete. U tom trenutku sve glave se okrenuše prema meni, a prijateljica mi šapatom odgovori to su kondomi. Ha, zemljo otvori se.
Какав блам! Каже се куртони!
Baš blam, ni danas mi nije jasno kako je nije bilo blam, ni da pocrveni.
Какав блам! Каже се куртони!
Misliš, kuGtoni :)))))
Tako mlada a već mađarica.
Bgate, kugtoni sam i gekao mgš tamo bgate. ja sam kgaj gokengoga! Hvala ljudeeeeeeei
Ahahahahahahaha, razbiće nas Črča :)))))
Ђуле, брате, рекох ли ја теби већ да поседујеш изузетну моћ трансформације? :)
Ne, bgate, pobgkao si me sa nekim ko je bio na geviji.
Aj reci RejBan :) Molim te :D
http://www.youtube.com/watch?v=kmuktEmhLKI
kakvi blameri...
Ahahahahahahaha, misliš, GejBan :))))
Hahahahhaha!! To, to! Majka mu stara :)