Transfer blama

1. који си зиљав. Не спамуј тему.
    http://www.youtube.com/watch?v=xMGOvoXBIGY
    кошаркаши.. трансфер

2. ау борко сине

То сам слушао баш дуго....

3. http://www.youtube.com/watch?v=5wOrOK0cfX8&feature=related
    transferovao sam se u drugu dimenziju posle ovog...

4. iako je nikic napravio reklamu koju je dosad videlo 92000 ljudi...u svakom sluvaju boli http://www.youtube.com/watch?v=fpLj3gUvNzg&feature=player_embedded#!

5. Јел чуо неко Новаков "говор"? То је дефиниција трансфера блама...

6. Јел чуо неко Новаков "говор"? То је дефиниција трансфера блама...

Što?

EDIT:Mislim,zašto je blam?

7. Пеки д џем

Јел чуо неко Новаков "говор"? То је дефиниција трансфера блама...

Човјек је донио својој репрезентацији могућност да се бори за Салатару коју много веће силе од Србије само могу да сањају и чудно је што га је понијела емоција?
    Крик је био смијешан, али далеко од блама.

Едит: Чујем да је био и наставак говора. Нисам га саслушао, али емоција је емоција, јеби га.

8. Ма све је то у реду, и ја сам навијао наравно, али оно помињање политичара...

9. Пеки д џем

Јел чуо неко Новаков "говор"? То је дефиниција трансфера блама...

Brate, je l' veruješ da su mi se muda zacrvenela od sramote. Morao sam da promenim kanal kad je pomenuo burek.

10. То! Бурек и пиво! То! Ја пропао у земљу....

11. Ja sam bio pametan pa sam prebacio na Avalu da gledam dokumentarac o Saturnu.:) Šta je rekao nesrećnik? Inače, veće transferdžije blama su ovi tutubani od komentatora kojima je apsolutno svaki poen UŽASNO važan, kao i Pašanski juče koji je kao trebalo da bude neko stručno lice i kaže da "onaj ko pobedi u dublu, vodiće 2:1, a to znači da posle nedostaje samo jedan poen za salataru". Ma, keve ti, zakuni se da je tako.

12. Ima li kakav link da vidim?

13. Јао Блек, да бре, Пашански... Као да су покупили неког ганфера што чисти да даје интервју...

14. Da, jbt, Paša je kralj. Jednom, kad je bio na vrhuncu karijere, gostovao na Pinku i jedna od onih voditeljki ga ingeniozno pita: "A je l dobro to što si sad u prvih 50 na svetu?" I on kaže da jeste. Baš je car. :)

15. Facafacaa

Ima li kakav link da vidim?

Nadam se da još nema, tek što se izlaprdao :)))

16. ona zena na b92 ako ste gledali posle prvog dana e to je pravi blam

17. 'Шански био у топ 50? Где, на параолимпијади?

18. Highest ranking 55 (February 27, 2006)

Malo sam preterao, al to je to.

19. Знам да је био наш најбољи тенисер пре него што је Ђоковић улетео, али топ 50, претера га. :)

Зато сад редовно испада другом колу челенџера у Балановцу.

20. Žikina šarenica
    Uvek i uvek nanovo. Jer ide preko satelita. Neprevaziđen transfer ukoliko ga ugledam iz susJednih zemalja... Sramoti i zemlju i narod s glupostima i cirkusom od emisije.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.