Transfer blama

1. hahahaha kakvo savršenstvo gluposti

2. Хахаха пеки :)) То је неки са чета, јер смо ми били на чету тад, а ја сам медмајка назвала гмазом.
    Да л' је већи блам што има дупе уместо главе или ови параплегичари што јој играју у споту.
    http://www.youtube.com/watch?v=7C5SnfhXgnI&feature=related

3. ahahahaaa
    Optužena Aurora da li ćete na robiju dve godine ili na uslovnu na Stojin koncert, gostuje i Indira Radić?
    Dve godine? Dajte tri, samo ne njih da gledam i slušam.

4. mylyce, zavist je čir na duši...Stoja sija, pomiri se sa tim...:)

5. Hahahhaa kakve trandžare...
    evo upravo doživela transfer blama stigla mi pozivnica da se učlanim u neku grupu
    Saznajmo ko je misteriozna SVETLANA :P

6. Ево још мало будисавских болештина :)
    http://www.youtube.com/watch?v=BkldNvTJTSY

7. Је л то Паганини?

8. sinoc sam overio jos jedan spusteni plafon glavom :) naocigled dobrog dela forumskih bica

9. Ispadoh težak balša kad se utišala muzika baš kad sam ispsovao najstrašnije.

10. Ali ne znam kako može blam da se transportuje na mene sa mene. :)

11. Па то је само блам. :)

12. ugledna forumska persona me je provalila da sam moju nogu zavlacio medj' njene doduse i ona je bila uradjena pa je provalila iz 5. puta a mozda sam i ja mazio stolovu nogicu xaxaxa

13. Да л' је трансфер, шта ја знам, али...
    Прексиноћ свратио до друга да га сачекам да се спреми па пођемо до града, и док се он спремао наиђе његова мајка и оно прича стандардна - како моји, шта се ради, факс и тако то, кад на тв-у, који нико није гледао, само је ето блејао упаљен, креће сцена експлицитног секса, неко рокање на комоди, само је клоуз-ап китомира у радњи фалио. Е сад, није ми свеједно ни кад дође до арчења на тв-у а гледам то са својима, а не са друговом мајком. Јебем ти кретене што у 9 увече пуштају такво тршње на тв-у!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.