Transfer blama

1. Па како је ово транскфер блама?

2. Pa vidiš da se ove mrcine zajebavaju s čovjekom, jebote.

3. Možda on zajebava sve nas.

4. Ne zajebava, bio sam na jednoj svadbi gdje je pjev'o, prije nego se čulo za njega, ne vidi bijele mačke.

5. Sale mi je inače zemljak. Kad god me vidi okrene mi turu.

6. NMF
    Ова гора од "Кен ли"

Baš sam pre sat vremena sa drugaricom slušao ovu pesmu, i spomenuh joj ovaj video uz isti komentar :)

7. Kad god me vidi okrene me po turu.

Ne sumnjam :p

8. Ne sumljam :p

Juuu! :P

9. Пеки д џем
    Драге колеге вукајлијаши и колегенице вукајлијашице , отворио сам ову тему како би се по последњи пут поздравио са вама , с обзиром да од данас званично напуштам Вукајлију.

Koliki je to karakter kad sopstvenu reč pogazi posle mesec dana...

10. Sale mi je inače zemljak. Kad god me vidi okrene mi turu.

hhahahahhaha najjača fora o njemu koju sam ikada čuo, osim ako nije istina :DD
    to care

11. Koliki je to karakter kad sopstvenu reč pogazi posle mesec dana

covek koji ne menja svoje misljenje je budala. a i ne vidim zasto ne bi imao pravo da se predomisli.

12. hhahahahhaha najjača fora o njemu koju sam ikada čuo, osim ako nije istina :DD

Još sam sam to smislio :D

13. Хахаха каква свињарија.

14. temu? on je izgleda profil napravio zbog toga

15. Koliki je to karakter kad sopstvenu reč pogazi posle mesec dana...

Веома слаб, наравно, нечији-дупли-наложе-ко-би-то-требао-да-ми-каже-са-правог.

16. Веома слаб, наравно, нечији-дупли-наложе-ко-би-то-требао-да-ми-каже-са-правог.

JTU...

17. Не знам је л' неко већ качио ово раније, мрзи ме да листам, али брааате...
    http://www.youtube.com/watch?v=DtCjTnK_1sA

18. Па ако су сигурни да је он, онда ми његово мишљење и не значи. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.