Prijava

Jos jedna odlicna fora, 103. strana ove teme ostace upisana zlatnim slovima u dogodilo se na vukajliji :)

prvi put probao ove godine, non stop bile neke akcije sa hostesama u budvi sa njim i mogu vam reci nije lose za popiti, pitko nekakvo jebalo majku americku https://www.makro.co.za/Images/Products/Large/MIN_1929538_CSA.jpg?v=20160308

Сантјаго Коровјов
Pa nijedno veliko industrijsko pivo nije vrhunsko. Imas masu domaćih vrhunskih, zapravo.

Koja brate? Nije ovo pitanje za nastavak debate nego mi kaži koja su to piva i ja odoh da ih kupim. Xd

Osima ako nisu neka kod pere iz negotina pa on ima svoju pivaru u selu pored i mozes kod nejga u boru u pivnici da popijes to vrhunsko donace pivo.

To mi kazi to mi kazi.

Koje valja od dogme, sta prvo da probam. Idem ja po tim pivnicama al konobari debili uvek nude komercijalu, mada verovatno ih te pivare sponzorisu.

Jel se računa možda tu i zaječarsko?

prvi put probao ove godine, non stop bile neke akcije sa hostesama u budvi sa njim i mogu vam reci nije lose za popiti, pitko nekakvo jebalo majku americku

bokte upravo hteo ovo da postavim na konto prethodne strane gde pominju američka piva. tipa naleteo u maksiju na popust, bilo valjda 120-130, ohladio ga i cepio uz lazanju, skroz fino leglo u odnosu na cenu, a i na lazanju xd.

Koje valja od dogme,

Valjaju sva. Najbolja su Hoptopod, Albino i SMASH.

Preskoči Krusty-a ako imaju i dalje, pivo iskljucivo za ljude koji vole taj stil. A treba dosta navikavanja na tako nesto.

Osima ako nisu neka kod pere iz negotina pa on ima svoju pivaru u selu pored i mozes kod nejga u boru u pivnici da popijes to vrhunsko donace pivo.

Pivare o kojima pricamo prave između 10000 i 32000 litara mesecno. Nije to ne znam znam koja kolicina, ali je okej za izvoz u desetak zemalja i za gomilu pabova po srbiji. Tj. daleko je od "pravim za seosku kafanu" price.
Jer bi na prvom mestu propali ako je za seosku kafanu, jer je proizvod mnogo skuplji nego lav/jelen/zajecar ili bilo koja velika industrija.

Kao potvrda ovoga sto Reme rece, jedno vreme sam drzao pab sa kumarom, dodje batica sa sojkom i pun sebe pita imamo li Ginis, ima reko, koliko je, 350 kinti, dobro daj mi zajecarsko.

Precesta situacija, zatvorili smo u avgustu ove godine.

Santjago, meni Crusty bio vrhunski, a to je tipa drugo ili trece saison pivo koje sam probao. :D

Postocanje za ljude koji dodju da bapnu 2 piva na ex posle baliranja sena pa kad natovari jos 2 jer zedan
Samarati picketine fenserske koje stave esarpe i tripuju da su somalijeri piva mrs u kurac

E bohore, websajt tarzanija ti je u ovom pravcu ↗

Ćićo i njegov stric te čekaju na pilani

Pivo je samo zidarski zajecarac, rakija samo sljiva secerusa a vino ima ono u tetrapaku sta sve je to isto nego se ljudi pederisu

Boh i Ps da li pijete pivo ispred prodavnice sa ljudima kad padne mrak?

Za muškarce koji piju vino iz tetrapaka imam svako poštovanje, baš ih onako solidno poštujem

Postujes to sto mogu i antifriz da piju vrv al to nije bas bila poenta mog posta

Ma boli me kurac šta može da popije, nego se sprdam na temu bohovog poštovanja prema liku koji bapne dva jelena posle baliranja sena