Prijava

Imam neki nelagodan osećaj dok čitam ovu temu, a opet je prelistam celu.

Hajneken u flaši od 0,4 mi najljubaznije leži uz utakmice kad jedino i pijem. I možete samo da mi PLJUNETE POD PROZOR vi što ćete mi reći da sam nubara, jer mišljenje je kao dupe - svi ga imaju ;)

Pozdrav svim ljudima dobre volje o/

ne mogu da se setim etikete, al se secam da sam na plus 40 dok sam setao, zurio sam negde, stuko neko pivo od 11,5% osamutilo me drugo, pokosilo....al je ukus zato ko da u obicnu etiketu sipas casicu ili dve votke...znaci nije pivljivo (pivo i kad ga pijes = pivljivo)

a onaj zajecarac valjda u svetlo plavoj limenci sta li je psenicno il tako nesto, najogavniji alkohol koji sam ikad probao, ko povracku da pijes i jos smrdi na bananu

Зајечарско пшенично као и сва наша пшенична су неуспели покушаји пива. Огаван укус имају и кад су ледена, а камоли кад се мало угреју.

al se secam da sam na plus 40 dok sam setao, zurio sam negde, stuko neko pivo od 11,5%

Ја пио ово са 9% алкохола, удара у ноге к'о сеоски бек.
https://hlebosol.eu/wp-content/uploads/2018/03/pivo9.jpg

удара у ноге к'о сеоски бек.

Recite koja fora.. ajde u soma evra da će Fender umreti nevin

Ево га овај дегнерик. Па ти, дебилчино, ниси занимљив са тим форама из првог разреда ни у својој соби, а камоли овде. Теби би стварно требало отворити лобању да не загађујеш више ваздух јер си ионако инвалид па само сметаш.

Vratio sam se da nastavim da te tovarim, folkeru. Donesi mi slatko od Šomijevih jagoda, čašu Minakve i crnu jaču, bez šećera, da ti ne lupam šamare kao tvoj bivši producent

Тебе бих мога једном руком да бијем, инвалиду један, него је грех тући особу са посебним потребама. Јбг, ја имам гард да се побијем са неким ко ме је у животу добрим задужио, а кад некоме хоћу да оставим хематоме и тешке повреде унутрашњих органа немам гард да га нападнем па таман да је ММА борац. Тако један претио на Фејсу да ће уз кафу да ми налупа шамаре и кад ми је пришао на улици па врло брзо одустао од те идеје. А знаш зашто? Зато што је пичка као и ти. То су они који би да задају ударац, а страх их је да и они добију по лабрњи. Зато и остану на мрмљању себи у браду и стискању песница у празно док хватају прву кривину. Преживео сам ја и туморе и хемиотерапије да би ме било страх од батина.

Него, ти си већ обележен одавно, па само можеш да фантазираш да си неки лорд хумора, да јебеш све од Атине до Братиславе, а уствари не можеш из куће да изађеш. Једино имаш добру робу па те добро ради зато стално трипујеш да си глоботротер.

baš teške riječi

Nisam baš shvatio oko kojeg su se piva posvađali. Rekao bih da nisu oko ovog Baltika već tinja mržnja od ranije.

Vidi, folkeru..

Za razliku od tebe, ja sam u par navrata uspevao da promolim glavu izvan ove čemerne balkanske kasabe, tako da imam neki kredibilitet na temu života u inostranstvu. Mogu da kenjam o tome sa pravom do mile volje, i ne znam zašto ti to smeta kada si ti od prečage video jedino šljunak u Bečićima o roditeljskom trošku davne '87me.

Ja sam se cimao i išao linijom većeg otpora dok si se ti, recimo, učlanjivao u SNS, lepio plakate i molio bake i deke po Ćupriji da ti se potpišu na spisak sigurnih glasova, kojim bi sebi obezbedio radno mesto domara u srednjoj drvnopreradjivačkoj.

Kada si tu popušio jer je u kombinaciju nenadano upao brat od strica zamenika potpredsednika mesne zajednice Ćuprija II, probao si varijantu sa folkom. Znaš da tu ima para.. ali ne i za tebe. Nisi bio dovoljno veliki kalibar i talenat ni za sviranje po seoskim svadbama, pa te je ćupriska verzija Saše Popovića išutirala iz studija na ulicu, naglavačke.

Ne znam shvataš li kolika si ti gnjida, zapravo.

Uzevši u obzir čime sve imaš da se pohvališ, ti si jedna jako tužna glava, Fendere.

Nadji makar devojku. Nemoj da umreš nevin

Za razliku od tebe, ja sam u par navrata uspevao da promolim glavu izvan ove čemerne balkanske kasabe, tako da imam neki kredibilitet na temu života u inostranstvu. Mogu da kenjam o tome sa pravom do mile volje, i ne znam zašto ti to smeta kada si ti od prečage video jedino šljunak u Bečićima o roditeljskom trošku davne '87me.

Видиш, сероњо, то да си ишао ван ове касабе - ниси. Ти си обичан говнар који скупља туђе приче, измени их мало и онда баронише овде како је обишао пола света. А све ово остало што си написао, можеш да набијеш себи у дупе јер је ова твоја шатро тешка прозивка вредна колико колумна из Информера - значи тешко срање. А тај ћупријски Саша Поповић, како га зовеш, није ме ишутирао из студија и на твоју жалост, сарађујем са њим и даље. Јер колико год умем да будем пргав, умем да будем људима од користи, нпр. да осмислим радио и видео рекламу, за разлику од тебе, бескорисна лајава масо. Курац мој си ти иашо линијом тежеш отпора, причаш као и сваки ћоман који цео живот блеји испред зграде.

Ја нисам у животу никаог заврнуо ни за шта да би ме неко сматрао гњидом. Умем да будем намћор, али гњида нисам. Замерио си се ти многима овде са сајта који знају и ко си и шта си, па ћеш свакако да попијеш по лабрњи јер стварно би требало да угинеш што пре, превише загађујеш ваздух.

А што се девојака тиче, не брини за мене, ти размишљај како ћеш уопште да јебеш јер курца немаш па се иживљаваш.

a i ja kontam da je preuvelicavanje za tog fenderovog producenta i njega, ne verujem da ga je bas krvnicki prebio pred ostalim musterijama, aj ono mozda udarac-dva i to je to al bas da ga je tukao, a ovaj da se ne brani nimalo ne verujem

Не, почео сам да се учим да правим оне кратке видео и радио рекламе, постере, да осмислим рекламне слогане. Не знам какве те услуге занимају, овај студио где идем ради снимање и фотографисање свадби, рођендана, разноразних прослава, ради озвучавање, има свој бенд који свира у зависности од величине весеља (да ли хоћеш мањи или већи оркестар), не знам шта те конкретно занима.

Ја могу да ти у ПП оставим податке, само не знам одакле си.

jedan čovjek da svira i pjevač i pjevačica da se smenjuju, idealno za svadbu, šta će ti više

Може то. Све чешће се траже такви бендови. Један клавијатуриста (аранжер), певач и певачица, евентуално и гитариста са њима, мада је више ово што ти кажеш. Ако је неки искуснији бенд, свако добије минимум 100 евра (300 укупно), али многи обарају цену па свирају за по 50 евра. Али за циганске и гастарбајтетрске свадбе иде цео оркестар. Скоро код мене у комшилуку неки лик славио ладно 60. рођендан, правио роштиљ у дворишту, а имао је једног ДЈ-а и једног клавијатуристу који је и певао.

не пијем већ годинама

и опет сам мање геј од вас што пијете те крафтове јебем вас у уста шкрбава

kolko mogu da kostaju ove yveyde granda ne preterano poynate....bio sam na svadbi de je bio valjda petar brkic ili tako nesto i aleksandra bursac, pa me zanima koliko je mladencima dubog dzep

Немања Радоњић је 1400е а он је просечна звезда гранда