никшићко црно волим веома. мада пијем и јелен, лав, да се не лажемо. мени ваља. додуше, јелен пре лава, више ми лежи укус. беге и јагодинца не миришем, јер су исувише горки, мада ми се омакне да попијем понекад, и добро ми легне.
страна нисам пио претерано, ал' је пећко за класу изнад сваког пива које сам пио. пеја бирра. причали су ми матори да је пиво јебало мајке у старој југи, и пио сам га прошле године, не да је добро, него... чувам лименку на полици док не наиђем на неко боље да заменим.
Ne znam za najbolje ali znam za najgore, Atlas pivo. ne vjerujem da se više proizvodi. A i ne znam zašto bi, kupovinom njega si samo kupovao vodu koja košta duplo više.
Ja sam čuvao limenku svakog piva koje sam probao, nije da ih ima mnogo, nekih 30-tak.
I od svih tih, i stranih i naših, nekako mi je uvek najviše odgovarao Jelen, volim i Nikšićko tamno, al inače čega ima pijem :D
Ja svima preporučujem Valjevsko pola litra... (zidarsko pravo)...
A pio sam dosta piva... Skoro sam pio Peroni italijansko, mnogo blago, samo ženama preporučujem...
Dobro je Krušovice, Češko pivo, naravno Kaiser (kralj na nemačkom)...
Zavisi u koju stranu zemlju idete, od naših volim Nisiko :D tamno...
I ne volim limun i ostala kvazi piva...
Yeah bitch, Atlas i treba takvo da bude... To je tzv žensko pivo... Valjevsko je ok...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Чини ми се да се укус Лава поправио у последње време. Пре ми се гадио, сад је океј. Или је то до мене?
Meni kako naiđe. Nekad valja a nekad je bezveze.
točeno u gradimiru lololo
никшићко црно волим веома. мада пијем и јелен, лав, да се не лажемо. мени ваља. додуше, јелен пре лава, више ми лежи укус. беге и јагодинца не миришем, јер су исувише горки, мада ми се омакне да попијем понекад, и добро ми легне.
страна нисам пио претерано, ал' је пећко за класу изнад сваког пива које сам пио. пеја бирра. причали су ми матори да је пиво јебало мајке у старој југи, и пио сам га прошле године, не да је добро, него... чувам лименку на полици док не наиђем на неко боље да заменим.
Zaječarsko u staklenoj flaši. Za mene nema boljeg.
Plzen, becks pa jelen! Mada mi je svako nekako najslađe kad je za džabe... :)
HEKTAP se popravio, ima i fensi ambalažu.
ПилсПлус
Ne znam za najbolje ali znam za najgore, Atlas pivo. ne vjerujem da se više proizvodi. A i ne znam zašto bi, kupovinom njega si samo kupovao vodu koja košta duplo više.
Ja sam čuvao limenku svakog piva koje sam probao, nije da ih ima mnogo, nekih 30-tak.
I od svih tih, i stranih i naših, nekako mi je uvek najviše odgovarao Jelen, volim i Nikšićko tamno, al inače čega ima pijem :D
ja sinoc probao finkbrau de lux.neko malo pivo,2,5 deci.ona flasica k'o da je sirup za kasalj.pivo k'o pivo.ok,nista posebno.
Производи се Атлас. У ваљевској пивари.
Gušt mi je bio kad sam popio Kozel točeni na ekskurziji u Pragu. Dobar je i Budvajzer.
Ja svima preporučujem Valjevsko pola litra... (zidarsko pravo)...
A pio sam dosta piva... Skoro sam pio Peroni italijansko, mnogo blago, samo ženama preporučujem...
Dobro je Krušovice, Češko pivo, naravno Kaiser (kralj na nemačkom)...
Zavisi u koju stranu zemlju idete, od naših volim Nisiko :D tamno...
I ne volim limun i ostala kvazi piva...
Yeah bitch, Atlas i treba takvo da bude... To je tzv žensko pivo... Valjevsko je ok...
Najbolje mi je seo Tamni Kozel u pivnici u Pragu, kao i Erdinger u Drezdenu. Preporucujem svima..
meni valjevsko i staropramen
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1011477_10200217920918653_525736022_n.jpg
ne znam na svetu,al zajecarsko ovako
a yb me navuko na to pivo pricama na cetu,a sad reklamira neko tamo valjevsko
Де нестаде она друга тема?
nekidan sam pila nikšićko tamno, al nikšićko, a ne iz apatinske pivare, mamu im
kakva lijepa piva, sunce ti, poslije nektara-najbolje s naših prostora