Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. Чини ми се да се укус Лава поправио у последње време. Пре ми се гадио, сад је океј. Или је то до мене?

2. Meni kako naiđe. Nekad valja a nekad je bezveze.

3. točeno u gradimiru lololo

4. никшићко црно волим веома. мада пијем и јелен, лав, да се не лажемо. мени ваља. додуше, јелен пре лава, више ми лежи укус. беге и јагодинца не миришем, јер су исувише горки, мада ми се омакне да попијем понекад, и добро ми легне.
    страна нисам пио претерано, ал' је пећко за класу изнад сваког пива које сам пио. пеја бирра. причали су ми матори да је пиво јебало мајке у старој југи, и пио сам га прошле године, не да је добро, него... чувам лименку на полици док не наиђем на неко боље да заменим.

5. Zaječarsko u staklenoj flaši. Za mene nema boljeg.

6. Plzen, becks pa jelen! Mada mi je svako nekako najslađe kad je za džabe... :)

7. HEKTAP se popravio, ima i fensi ambalažu.

8. Ne znam za najbolje ali znam za najgore, Atlas pivo. ne vjerujem da se više proizvodi. A i ne znam zašto bi, kupovinom njega si samo kupovao vodu koja košta duplo više.

9. Ja sam čuvao limenku svakog piva koje sam probao, nije da ih ima mnogo, nekih 30-tak.
    I od svih tih, i stranih i naših, nekako mi je uvek najviše odgovarao Jelen, volim i Nikšićko tamno, al inače čega ima pijem :D

10. ja sinoc probao finkbrau de lux.neko malo pivo,2,5 deci.ona flasica k'o da je sirup za kasalj.pivo k'o pivo.ok,nista posebno.

11. Производи се Атлас. У ваљевској пивари.

12. Gušt mi je bio kad sam popio Kozel točeni na ekskurziji u Pragu. Dobar je i Budvajzer.

13. Ja svima preporučujem Valjevsko pola litra... (zidarsko pravo)...
    A pio sam dosta piva... Skoro sam pio Peroni italijansko, mnogo blago, samo ženama preporučujem...
    Dobro je Krušovice, Češko pivo, naravno Kaiser (kralj na nemačkom)...
    Zavisi u koju stranu zemlju idete, od naših volim Nisiko :D tamno...
    I ne volim limun i ostala kvazi piva...
    Yeah bitch, Atlas i treba takvo da bude... To je tzv žensko pivo... Valjevsko je ok...

14. Najbolje mi je seo Tamni Kozel u pivnici u Pragu, kao i Erdinger u Drezdenu. Preporucujem svima..

15. meni valjevsko i staropramen

16. ne znam na svetu,al zajecarsko ovako
    a yb me navuko na to pivo pricama na cetu,a sad reklamira neko tamo valjevsko

17. Де нестаде она друга тема?

18. nekidan sam pila nikšićko tamno, al nikšićko, a ne iz apatinske pivare, mamu im
    kakva lijepa piva, sunce ti, poslije nektara-najbolje s naših prostora

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.