Vidim da ovde ima forumasa koji su pili Valjevsko, ja obrnuo par Maxija u Beogradu i ne mogu da ga nadjem nikako, ako ima neko iz Bga ko ga je nasao po marketima nek javi gde.
Pio sam ginisa i ono, drukcije je pivo, ali nisam sad nesto odusevljen.
Uglavnom gulim Levenbreu, dvolitarsko krme ili limenku i to mie super vopi i amstela, six pack kupujem ovih dana.
Ranije mi je mnooogo dobro bilo lashko u ambalazi od 0.33.
Psenicno sam pio u inostranstvu i ok je skroz, ali je ovde baas skupo, pa ga ne kupujem, jbg dva mogu da kupim za te pare.
Jelen vs Lav vs Zajecarsko:
1. Jelen (taman gorko, i lep ukus ostavlja na jeziku)
2. Zajecarsko (fino pivo, ali minje gorko i ne ostavlja takav ukus poput Jelena)
3. Lav (previse kiselo, posle pola flase 'ocu dumrem od kiseline)
Pio Ginis - tesko sranje. Pio u Ceskoj Pilsner Urquell toceni - za sada najbolje pivo koje sam pio.
Jagodinsko pivo je do jaja!
Vise volim pivo iz flase nego toceno, jer ovo drugo razvodnje ali ima izuzetaka.
Sto se Niksickog tamnog tice - moze i toceno, i iz plasticne, i iz limenke, samo ne iz staklene, iz nje je ocaj...
Прошли викенд пио пауланер јебем ти коље. Ко да су у спрајт сасули пепела и оструганог алуминијума. Од доста хајнекена нисам имао мамурлук па рецимо да је то најбоље што сам пио.
nismo bas bili pri parama pre neko vece,pa smo gledali tekmu uz dvolitre.neko se napravio pametan i uzeo merak.samo jedna je bila merak.toliko preteklo para.pivo otvoris,ono izlapi u toj sekundi.ako neko voli negazirano pivo,eto ima i toga.u merkatoru litra laskog.prava stvar.jako dobro pivo i jako dobra ambalaza iako je plasticna.union iz limenke jebe kevu koliko je dobar.govorim o onim sirotinjskim pivima koja se mogu naci ovde.
Kovlaj, nema po maxijima, ja sam kupovao u Bul. K. aleks. Kod Djeram pijace, malo iznad, ima diskont, tamo je bilo, ako ti nije daleko. Trebalo bi da ima jos uvek, nisam bio jul avgust, pa nisam kupovao.
A ako ti je daleko, ti onda zovi i pitaj sto kaze Bac.
Сад сам попио Гинис, и оно, боље да сам три БИПа купио.
Nije BiP loš uopšte u odnosu na ostale, Lav je živi raspad a u Jelenu ko da su prali cisternu za stajnjak, Zaječarsko bilo dobro dok su ga pravili kako treba. Laško i Nikšić su solidni al ako moram da biram između crnogorca i slovenca da bi popio pivo...
Tačno tu vidiš kolko smo otišli ukurac, jebo zemlju de se ne pravi dobro pivo.
Bg u staklenoj flashi mi je skroz ok.
Sakupio sam neke flashe stare pivske raznorazne, pokushacu da ih uvalim u diskontu, dako mi daju krstene, pa da opet kupujem pivo u flashi ko covek.
bila i u disu pre koji mesec na nekoj akciji.6 komada,izadje jedno 64,tako neka fora.ne znam zasto je toliko jeftina,al dobra je.pise da je uvoz iz nizozemske.nije ko onaj hajneken iz hungarije.
Kabinet Verovatno najbolja domaća pivara. Od njihovih piva sam pio:
1. Brrkaaa - odlično pivo sa dosta hmelja. Miris malo vuče na zovu. Vredi ga probati.
2. Porter - tamno pivo, kvalitetno, ali mi nije ostavilo toliko dobar utisak kao Brrkaaa. Iako je Porter tamno, a Brrkaaa svetlo, pa i nisu baš za poređenje.
3. Belgian blond - vrhunsko pivo. Možda meni lično i najbolje Kabinetovo, jako interesantno. Ima jak ukus piva, a opet je malo slatkasto (belgijska su inače na taj fazon). Bolje mi je i od pravih belgijskih koja sam pio.
Kruger je solidna pivara.
1. Svetli je ok
2. Crveni je dobar.
3. Crni je odličan.
Inače kod Krugera je odnos cena-kvalitet pre svega odličan. Ostala piva sa ove liste su sva 300+/350+ dinara u pabu/pabovima. Kruger je oko 170-180 din. Zbog toga je na ovoj listi. Mada crni Kruger i ne zaostaje za nekim pivima sa liste po kvalitetu.
Guiness 1. Guiness draught - fazon sa azotom, koji pravi da se pivo kada se sipa u čašu peni i da na taj fazon bude slično točenom. Dobar je fazon. Pivo je dobro, ali nisam oduševljen. Pio sam ga par puta, i u suštini, nijednom nisam bio baš oduševljen pivom, šta znam, time što sam ga više puta probao sam eliminsao onaj faktor trenutnog raspoloženja i potrebe za pivom. Ali eto, kvalitetno je to stoji. Ali ima mnogo boljih.
Schneider 1. Schneider blonde Tap 1 - odlično pivo.
2. Schneider Aventinus Tap 6 - je pivo od oko 8% alkohola, i prilično mi se svidelo. Ukusnije mi je od Tap 1 piva.
3. Schneider Hopfenweisse Tap 5 - Odlično.
4. Schneider Aventinus Eisbock - 12% alkohola. Odlično pivo. Dobar ukus, i brže hvata. :)
Radeberger 1. Schofferhoffer Hefeweizen - Solidno pivo, ništa specijalno, eto, lepo ga je probati, ali u sličnom cenovnom rangu ima i boljih piva.
2. Schofferhoffer Kristallweizen - mnogo bolji utisak od Hefeweizena. Odlično.
Memminger 1. Dunkle Weisse - Dobro, mada ima i boljih. U svakom slučaju ako volite da isprobavate piva, probajte. Ako ne, Schneider piva su bolja opcija.
2. Lager schwarz - Ništa specijalno. solidno pivo.
Grimbergen 1. Blonde - Lepo pivo. Slatkasto. Belgijsko pivo. Kvalitetno.
Wychwood Brewery 1. Hobgoblin - Odlično englesko pivo. Preporuka.
Bernard 1. Dark - Fino češko pivo. Mnogo kul ambalaža.
Brewdog 1. 5 am saint - Odlično! Ali baš odlično. Vredi probati.
Robinsons brewery 1. Trooper - Više atrakcija nego kvalitet. Odnos cena-kvalitet je bolji kod većine piva sa ove liste. Mada je i ovo pivo prilično dobro. Ali je svakako kul makar jednom popiti Troopera.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Vidim da ovde ima forumasa koji su pili Valjevsko, ja obrnuo par Maxija u Beogradu i ne mogu da ga nadjem nikako, ako ima neko iz Bga ko ga je nasao po marketima nek javi gde.
Сад сам попио Гинис, и оно, боље да сам три БИПа купио.
Pio sam ginisa i ono, drukcije je pivo, ali nisam sad nesto odusevljen.
Uglavnom gulim Levenbreu, dvolitarsko krme ili limenku i to mie super vopi i amstela, six pack kupujem ovih dana.
Ranije mi je mnooogo dobro bilo lashko u ambalazi od 0.33.
Psenicno sam pio u inostranstvu i ok je skroz, ali je ovde baas skupo, pa ga ne kupujem, jbg dva mogu da kupim za te pare.
nema valjevskog po marketima.eventualno u nekom diskontu pica.i to nemaju neke velike kolicine.
зовните пивару и питајте у које дисконте шаљу, немојте се стидит
Jelen vs Lav vs Zajecarsko:
1. Jelen (taman gorko, i lep ukus ostavlja na jeziku)
2. Zajecarsko (fino pivo, ali minje gorko i ne ostavlja takav ukus poput Jelena)
3. Lav (previse kiselo, posle pola flase 'ocu dumrem od kiseline)
Pio Ginis - tesko sranje. Pio u Ceskoj Pilsner Urquell toceni - za sada najbolje pivo koje sam pio.
Jagodinsko pivo je do jaja!
Vise volim pivo iz flase nego toceno, jer ovo drugo razvodnje ali ima izuzetaka.
Sto se Niksickog tamnog tice - moze i toceno, i iz plasticne, i iz limenke, samo ne iz staklene, iz nje je ocaj...
Preferiram kolicinu 0.5l x n.
Прошли викенд пио пауланер јебем ти коље. Ко да су у спрајт сасули пепела и оструганог алуминијума. Од доста хајнекена нисам имао мамурлук па рецимо да је то најбоље што сам пио.
nismo bas bili pri parama pre neko vece,pa smo gledali tekmu uz dvolitre.neko se napravio pametan i uzeo merak.samo jedna je bila merak.toliko preteklo para.pivo otvoris,ono izlapi u toj sekundi.ako neko voli negazirano pivo,eto ima i toga.u merkatoru litra laskog.prava stvar.jako dobro pivo i jako dobra ambalaza iako je plasticna.union iz limenke jebe kevu koliko je dobar.govorim o onim sirotinjskim pivima koja se mogu naci ovde.
Kovlaj, nema po maxijima, ja sam kupovao u Bul. K. aleks. Kod Djeram pijace, malo iznad, ima diskont, tamo je bilo, ako ti nije daleko. Trebalo bi da ima jos uvek, nisam bio jul avgust, pa nisam kupovao.
A ako ti je daleko, ti onda zovi i pitaj sto kaze Bac.
Nije BiP loš uopšte u odnosu na ostale, Lav je živi raspad a u Jelenu ko da su prali cisternu za stajnjak, Zaječarsko bilo dobro dok su ga pravili kako treba. Laško i Nikšić su solidni al ako moram da biram između crnogorca i slovenca da bi popio pivo...
Tačno tu vidiš kolko smo otišli ukurac, jebo zemlju de se ne pravi dobro pivo.
Bg u staklenoj flashi mi je skroz ok.
Sakupio sam neke flashe stare pivske raznorazne, pokushacu da ih uvalim u diskontu, dako mi daju krstene, pa da opet kupujem pivo u flashi ko covek.
9 vrsta piva,7 razlicitih flasa.ja imam gajbu tuborga,niko ne pije tuborg.ko onaj crveno plavi pingvin sa najngega.
neka bavarija u limenici na akciji u nekom marketu ne znam gde beše, for pek 169 kinti fazon, sinoć kod ortaka gledali tekmu i cirkali. dobro pivo.
pio i ja tu sinoć, 3+1 limenka, nešto mi nije legla, previše gorka
čudo je bavarija ovako jeftina?
bila i u disu pre koji mesec na nekoj akciji.6 komada,izadje jedno 64,tako neka fora.ne znam zasto je toliko jeftina,al dobra je.pise da je uvoz iz nizozemske.nije ko onaj hajneken iz hungarije.
Hajneken sa povratnom ambalazom je skroz ok sto se cene tice.
Pivo koje najvise jebe je efes draft.
@Dionysio
U odlicno, zivim na vr' Ustanicke, spusticu se sutra bas.
Kabinet
Verovatno najbolja domaća pivara. Od njihovih piva sam pio:
1. Brrkaaa - odlično pivo sa dosta hmelja. Miris malo vuče na zovu. Vredi ga probati.
2. Porter - tamno pivo, kvalitetno, ali mi nije ostavilo toliko dobar utisak kao Brrkaaa. Iako je Porter tamno, a Brrkaaa svetlo, pa i nisu baš za poređenje.
3. Belgian blond - vrhunsko pivo. Možda meni lično i najbolje Kabinetovo, jako interesantno. Ima jak ukus piva, a opet je malo slatkasto (belgijska su inače na taj fazon). Bolje mi je i od pravih belgijskih koja sam pio.
Kruger je solidna pivara.
1. Svetli je ok
2. Crveni je dobar.
3. Crni je odličan.
Inače kod Krugera je odnos cena-kvalitet pre svega odličan. Ostala piva sa ove liste su sva 300+/350+ dinara u pabu/pabovima. Kruger je oko 170-180 din. Zbog toga je na ovoj listi. Mada crni Kruger i ne zaostaje za nekim pivima sa liste po kvalitetu.
Guiness
1. Guiness draught - fazon sa azotom, koji pravi da se pivo kada se sipa u čašu peni i da na taj fazon bude slično točenom. Dobar je fazon. Pivo je dobro, ali nisam oduševljen. Pio sam ga par puta, i u suštini, nijednom nisam bio baš oduševljen pivom, šta znam, time što sam ga više puta probao sam eliminsao onaj faktor trenutnog raspoloženja i potrebe za pivom. Ali eto, kvalitetno je to stoji. Ali ima mnogo boljih.
Schneider
1. Schneider blonde Tap 1 - odlično pivo.
2. Schneider Aventinus Tap 6 - je pivo od oko 8% alkohola, i prilično mi se svidelo. Ukusnije mi je od Tap 1 piva.
3. Schneider Hopfenweisse Tap 5 - Odlično.
4. Schneider Aventinus Eisbock - 12% alkohola. Odlično pivo. Dobar ukus, i brže hvata. :)
Radeberger
1. Schofferhoffer Hefeweizen - Solidno pivo, ništa specijalno, eto, lepo ga je probati, ali u sličnom cenovnom rangu ima i boljih piva.
2. Schofferhoffer Kristallweizen - mnogo bolji utisak od Hefeweizena. Odlično.
Memminger
1. Dunkle Weisse - Dobro, mada ima i boljih. U svakom slučaju ako volite da isprobavate piva, probajte. Ako ne, Schneider piva su bolja opcija.
2. Lager schwarz - Ništa specijalno. solidno pivo.
Grimbergen
1. Blonde - Lepo pivo. Slatkasto. Belgijsko pivo. Kvalitetno.
Wychwood Brewery
1. Hobgoblin - Odlično englesko pivo. Preporuka.
Bernard
1. Dark - Fino češko pivo. Mnogo kul ambalaža.
Brewdog
1. 5 am saint - Odlično! Ali baš odlično. Vredi probati.
Robinsons brewery
1. Trooper - Više atrakcija nego kvalitet. Odnos cena-kvalitet je bolji kod većine piva sa ove liste. Mada je i ovo pivo prilično dobro. Ali je svakako kul makar jednom popiti Troopera.
мађарски хајнекен је мокраћа обична
Nasao sam Valjevsko kod Djeram pijace, i moram da priznam da je odlicno. Topla preporuka. :D