Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. to odes sa nekom zenom sa povecom tasnom, ili poneses ranac u kafanu, narucis golemo pivo i uzmes kriglu da imas kuci. slicno kao i sa onim engleskim pintama.

nikad nisam video ovako da se prodaje negde.

2. lijepo rečeno. il se udaš za mene, ja imam 20 tih fensi kradenih pivskih čaša

3. jedna drugarica u irskoj tako u kafani htela da ispadne postena a svidela joj se puno neka viski casa i pita ona konobara za kolko mogu da kupim ovo, a on joj rece da ne moze da se kupi al joj kaze u poverenju da ce gledati u kasu kad izlazimo :)

posle joj donese set od 4 casa, valjda bio dirnut postenjem :)

to kafane dobijaju na tone i treba da se krade.

4. Koji si lupež celte. Možda je to normalno tebi, ali poštenom čoveku nije! Otišao si u Evropu ali poneo sa sobom lopovski mentalitet.

5. studentske case se u irskoj sastoje uglavnom od pinti. sta sad, zatvore pab u 2, isteruju sve napolje a ljudima ostalo pola piva, pazi da ne ostavis... ako ti se ne nosi do kuce popijes usput pa ostavis negde.

6. a ozbiljno, video sam kako izgleda, kad kupis bure nekog piva za pab, da ti pivara i komplet od stagaznam, 50 casa sa logom ako hoces.
    tako je svuda

7. Meni se tako često dopadne čaša u kafani, al me strah da je dignem, sve se bojim ovi naši cigani će da me isprozivaju ako me vide. :(

8. vi nemate pojma koliku zalihu svih vrsta čaša imaju po kafićima ovdje. kradite, pobogu!

9. Uzeo sam za života samo 2 za vinjak one prave kafanske, drugu sam maznuo jer sam prvu razbio jbg

10. Ja sam do mojih skoro 600 krigli ukrao bar 200

11. išmih, jes ti onaj sa fejsa, što se bavi skupljanjem krigli?
    ne mogu da povežem

12. jea. to si pitala i tamo. jesi ti onaj sa vukajlije što se bavi skupljanjem krigli

13. Dvoje su se tako smuvali

14. evo, sad sam povezala sve. trebalo mi je samo par mjeseci, ajde

15. ne bohore, ja volim jacu12 :)

16. juče ostavim kafi komentar i jaca prestane da me prati :( ljubomorko mali

17. Jaca... Prevrtljivica malena

Vidra... Lopovkinja... ne bas tako malena

18. dobićeš nogom u glavu... ne baš tako malenom

19. VALJEVSKO! Građevinac po kila, milina.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.