Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. jel ima neke razlike između ovog i klasichnog jelena?

Ima, ovo se flašira u flaše koje se koriste za belgijska jako karbonizovana piva, i ne bi trebalo da se koriste za lager. Doduše sem pogrešnog izbora flaše mislim da nema.

2. Jagodinsko gde god ga ima, a blago gradu gde ga ima!
    Ziveli!

3. meni je odlichan taj novi jelen

4. Caro, reklamirali su masu piva "sa izvora kurca palca". Perinjo je spomenuo vodu kao najbitniji sastojak.

5. samo vazno je
    nama najvaznije
    da si
    onaj isti
    covjek ostao!

6. Nema šanse da se izvorska voda koristi za prozvodnju piva.
    Nestle bi do sada razvalio

edit: i već bi se pojavilo Knjaz pivo

7. Probah malopre Dunđerski i Vajfert. Nije lošo ni jedno ni drugo, malo bolje mi legao Vajfert doduše.

8. Јел се прави још БГ пиво, МБ и Шампион? Елем, некако се од домаћих увек вратим на Лафа.

9. када заживи ово са рупом можемо да отворимо тему "најбоље пиво које сте икада јебали објективно најбоље пиво на свијету" и "са којим пивом сте изгубили невиност"

10. odlichan mi je paulajner

11. Odlično je pivo koje je pravio autor Santjago Korovjov, preporuka svima za njegov red ejl

12. Odlično je pivo koje je pravio autor Santjago Korovjov, preporuka svima za njegov red ejl

e da je vise takvih autora na sajtu

13. zajebavanja radi kupih jednu flasicu ikeinog piva i sad pijem kuci... mislio sam da ce da ima ukus vode a ono malo bolje od proseka. od svajcarskog bestseler piva znatno bolje :)
    ima malo ukus na sapun al jebiga, ikea je.

http://www.ikea.com/gb/en/images/products/ol-ljus-lager-lager-beer-__0155889_PE313998_S4.JPG

sad mi krivo sto nisam uzeo jos :)

14. IKEA PIVO jebote

SIMPO PIVO

FORMA IDEALE PIVO

MILAN BLAGOJEVIĆ PIVO

15. iznenadio bi se sta sve "ikea"postoji.

16. ZA MENE MOŽE JEDAN IKEA-NAMEŠTAJ!
    I kafa gorča.
    ^___^

17. jedino im nisu dobre lutke na naduvavanje, nekako su ravne ko daska

18. laki pravi se bg pivo ima da se kupi u boljesnabdevenimtrgovinama
    IMATE U DISU ZA 130 ĐUNTI ERDINGER TAMNI
    pio sam prvi put, gowno. gorak je za moj ukus ali je i kvalitetno pivo, tačno ne smrdiš kad popiješ za razliku od domaćih proliva. evo sad lacam jezikom po ustima skoro da ni ne osećam da sam pio, baš do jaja.
    a u fazonu kupio sam i nikšićko i došla me kaucija 25 dinži znači ispade erdinger 100 a toliko je gowno u limenci po kioscima, povoljno
    jel VAJFERT novo ili? kakvo je jel govnjara ili govno?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.