Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. Cak sam prethodni vikend pio ono govno od Tuborga samo zato sto je bio dzabe.

http://tcpm.mrlazyinc.com/files/images/lawls/meme_faces/son_i_am_disappoint.gif

2. Možeš li zamisliti prosečnog Bavarca (dakle nešto ružniji lik od Švajnštajgera) kako sa tribine dovikuje Toniju Rukavini da je šajze zato što je Minhen 1860 primio gol od Energi Kotbusa i istovremeno nateže đačku Bavariu od 0,25l? Naravno da ne možeš. Pravi Bavarci piju mutno i ceđeno pivo, a ne pičkaste sokiće. Bavaria je sranje nastalo u Holandiji – tamo je previše toga dozvoljeno.

OX na tarzaniji

3. Неко италијанско, мислим да се Перони зове. Лепо пиво, још у 0,66.

4. Elek, uzmi u obzir da je bilo DZABE.

5. Skoro svaka pivara bi mogla da napravi super kul pivo, al kurac, alavi su mnogo, hmelj nije jeftin, a kukuruzna krupica jeste. Pored toga, pivo se otprilike sastoji od 92-94% vode tako da se zarada na pivu, barem kada su pivare u pitanju, graniči sa zaradom na nafti. O najboljim pivama je teško govoriti, ali treba uzeti obzir geografski položaj.

Ako neko voli gorče pivo onda će mu se sigurno sviđati Jelen, Nikšićko ili Ožujsko.
    Ako neko voli pitkije onda će da pije Lav ili Pan.
    Ako neko zna šta je dobro pivo piće Karlovačko ili Hajneken (nažalost u Srbiji nisu htjeli da mijenjaju recepturu za MB inače bi bilo u rangu Karlovačkog).
    Ako je neko zaluđeni lokal patriota onda će piti neko loaklno ( u krugu 100 km).

Lično pijem Jelen, mada ne bježim ni od Karlovačkog, a Nektar je jedino pivo od koga me zaboli glava dok ga još pijem.

Strana piva su na sličan fazon, mada piva koja pijemo u pivnicama koje same prave pivo mogu da budu daleko najbolja.

6. Зајечарско, Никшићко, Плзенско, она жабарска су срање, Настро Азуро и то, шпаснко Естреља Дам није лоше

7. Ne volim nešto preterano strana piva jer sam navikao na domaća, jača i gorča. Obično pijem Jelen, a najbolje strano, i verovatno na svetu, je Carlsberg.

8. http://www.allmystery.de/dateien/70629,1297453591,freiberger-produkte-freiberger-pils.jpg
    Ja sam se ovim oduševio. Neko nemačko, lokalno.
    Ali nigde hladno ne možeš da nađeš.

9. Најбоље пиво које сам икада пробао је . . . да почнем причу дакле: 'вако, било је то има два лета, ортаци неки и ја на Морави, а огрејало сунце, јебе оца, и ту се бањали а нико није понео ништа да пије. И после пар сати, зажеднели онако одемо у кафану, мени у устима као пиљевину да сам јео, и донесе конобарица онако лепо, орошено, хладно к'о бабина сиса пиво. Е то је најбоље пиво које сам икада попио, мислим да је било Јелен.

10. Nektar.

Mada mi se čini da sam se već negdje upisala. Mene od Jelena boli glava.

11. Mene od Jelena boli glava.

I mene boli vugla. Prvo sam mislio da je do mene nešto, posle čujem da je slučaj sa mnogima. Stavljaju neki mišomor, jebo ih ćaća.

12. Једном сам проб'о МБ, и то кад се тек појавило. Много ми се свидело то пиво, мислим да ми никад ниједно пиво није легло к'о тада МБ. Можда зато што сам био жедан ил' нешто. Јебем ли га, откуд знам? Углавном никад нећу заборавити ту аферу. Иначе сам веран Јелену, али ето, десило се да сам га преварио. Али он се не љути што сам био с другим пивом. Он ме разуме. Мислим да би онај исфолирани Лав направио скандал.

13. meni su sva piva manje više ista....

14. Пошто има фестивал пива овде у близини где ја живим, пробао сам много врста. Пробао сам, чини ми се, сва домаћа пива, сва су ми мање - више слична. Јелен и Лав су као најпознатија и најбоља, али мала је разлика у односу на остала домаћа пива (не упоређујем Лав и Јелен сад са неким пивом из приватне пиваре из Баточине, где пиво смрди на етанол). Што се тиче ових страних, Амстел ми се посебно допада, као да има неки укус кикирикија, тако ми се чини. Хајнекен ми није нешто, превише су га надували као квалитетно пиво. Баварско црно ми је јако добро, али ипак Никшићко црно га оставља у прашини. Пробао сам и Фостер, холандско ваљда, ни оно није нешто посебно. Туборг не волим, крстим га као геј пиво, добро ми је Топвар из Словеније. Не волим ова безалкохолна пива, пива са лимуном, и остале. Што се амбалаже тиче, стакло од пола литре, али кад је зајебанција са друштвом, онда дволитра, а ако се има пара, гајба. У лименкама ми је мало бљутаво пиво, које год да је, а њих узимам само када свирам. То би било то од мене.

15. Zajecarsko od domacih...Plzensko, ubedljivo najbolje, bez premca.

16. ко мисли да су Лав и Јелен најбоља домаћа пива је тешки немач појма који нема ни годину стажа испијања и жена је и није ишо у војску и није га жао

17. Пробао сам и Фостер, холандско ваљда

Mislim da ti ulazak u Australiju nije više dozvoljen. Ovo je k'o da si napisao: "pio sam šljivovicu i jeo sarme, kao što rade svi prosečni Kinezi". :-))

Mnogo su ponosni na to pivo, majke mi! :-)

18. Da li se Jagodinsko još pravi? Sećam se da sam sa njim počeo, i onim Bečejskim Old Gold.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.