Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. ej al niste znali da se dobro pivo (vrhunsko) prepoznaje tako sto je dobro i ukusno i kad nije hladno :)

2. Fala kurcu da neko to prizna, moji ortaci vazda seru kako sam ja pička što me boli glava od jelena...

Ortaci nece da priznaju :)

3. Efes pilsen u staklenoj ambalaži
    Karlovačko točeno
    Tuborg lim
    Pijem svako pivo koje imam, hladno pivo je najbolje. Za vrijeme Juge sarajevsko pivo je bilo dobro rangirano u svijetu ako se neko sjeća, danas je stvarno loše.

4. Niksicko, tamno.

5. Lav
    Lav
    Flaša
    Vel'ka

6. Kod mene Korona dominira,a probao sam dosta vrsta.

7. Tema je najbolje pivo.Sad cu ja spomenuti najgore.To je Vrsacko pivo Sampion iliti Zoffman.Gore brlje nema od te.Svojevremeno su ga od kukuruza pravili, smrdelo je oko pivare od fermentacija ko iz cmara.Cuo sam i price od ljudi koji su radili u toj ustanovi da su po bazenima pacovi trcali.A najbolje, korona, staropramen etc.

8. Cuo sam i price od ljudi koji su radili u toj ustanovi da su po bazenima pacovi trcali.

Jebeš pivaru gdje ovoga nema.

9. iskreno nisam neki pivopija, ali pio sam svasta, pa neizbezno i pivo
    u londonu sam pio newcastle i predrkano je pivo, a uz njega volem i coronu
    (sad ce prave pivopije da me pljunu)

i btw, flasirano i malo (al vise puta)

10. Newcastle Brown Ale... :)

11. Moraću da promenim svoj iskaz.. Karlovačko je najbolje, teška srca priznajem...

12. ЈЕЛЕН море.

13. Najbolje pivo koje sam ikad popio je bilo ono poslije 6 mjeseci ne konzumiranje nikakvog piva.

14. Крушовице, чешко, пивара основана 1581.
    И Лашко није лоше.. Од наших ми је Зајечарско намбер ван, мада и Јагодинац може да прође.

15. Jelen, jagodinac, staropramen, volim i Beks, amstel, nikšićko, laško lolo,ali sam svršijo na jedno češko,mislim da se zove Kozorog il tako nešto, ima ovna na nalepnici.

16. Od lokalnih srpskih Pils(valjda je to bivše Zaječarsko).
    Od lokalnih ovde gde živim Simon
    Od nekih svetskih marki Ginis, mada je to stout i nije pivo, al' 'ajde.

17. Hajneken, od stranih. Niksicko od domacih.

18. Svako koje nisam platio.

19. Svako koje nisam platio.

LOLOLO

Cak sam prethodni vikend pio ono govno od Tuborga samo zato sto je bio dzabe.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.