Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. imam neku kriglu od litar.paulaner.dobio na poklon sa limenom od litar.bila bi dobra krigla da nekog zvajznem i ubijem istom,a ovako neprakticno.sem ako ne tripujem oktobarfest

2. Pa mjuzikli-filmovi to je valjda jasno a za gulad je imao jednu sjajnu reme analizu pisao sam od smeha kad sam citao xd

3. Sanitarni krigla je dobra nego ti fali sisata plavusa sa kikama kapiras xd

4. cuti, nekad mi se i prikaze otrovanom :D

5. волео бих да видим тај ремепост о гулашу

6. Pa i ja bih al evo nece niko da da

7. jao setio sam se i ja toga za gulaš hahah, al ne znam ko je napisao, mlatoni???

8. pošto mi gugl ne izbacuje ništa

9. Ma reme napisao bre na fb-u

10. зато ја нисам ни могао да видим, да је овде вероватно бих видео

ух ух ископајте то црћи ћу ако не прочитам сад реме дај деси писао то

11. onda ne mislimo na isto, ja neko je na forumu pravio analizu na pola strane, možda i cela tema postoji, 'najbolji gulaš/pašteta koju ste ikada probali' al na fbu ga nisam čitao

12. Haha smejem se vise nego sto bi trebalo

13. Ne sećam se da sam ikad pisao o gulašu lolo.sad i mene zanima. Ajd nek neko da ako ima

14. ma neko drugi je pisao baš na forumu, ja bih se zakleo

15. najbolje pivo je iz ruku arminvanburena

16. Ja uglavnom ne pijem, ali volim naruciti ovo pivo ponekad. Redovan sam gost barova ali u njima pijem mahom vocne sokove.
    https://www.cdn.sierranevada.com/sites/www.sierranevada.com/files/content/beers/pale-ale/paleale_0.png

17. Kačite ovde neka piva koja nemaju u Srbiji. Kad odeš u random lokal ponude te sa tri od sledecih stranih piva:

Tuborg
    Kalsverg
    Badvajzer
    Staropramen

Ako te usere onda:

Hoegarden
    Paulaner

Ako te bas bas usere:

Leffe
    Blue moon

Tako da bolje da ste rangirali ova navedena piva i preporucivali koja da izaberu kad im se ovo ponudi

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.