Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. Od piva sto ima u skoro svakom marketu I kaficu sta vec,stela artoa mi najlepse leze u zadnje vreme.

2. Maestro, imaš sve ovo o čemu pričamo u Srbiji (Bg, Novi Sad, dosta i u KGu i u Nišu, itd.). Samo što je opseg cena od 300 do 600 dinara za flašu.

EDIT: Blue Moon je sranje. Leffe je ako to voliš opet suvi prosek. Ja ne volim. Od tih Budweiser i Paulaner su najbolji od navedenih, Hoegarden je dobar ako se kolješ ispod kičme, jer je baš sokić.

3. Kupujem stelu u limenci u seoskoj prodavnici. Uvek me pita prodavacica jesam li siguran da hocu to pivo jer kosta (zamisli) 100 dinara

4. Imaju po ok cenama ta kraft piva u rodicu pio sam neko sa medvedom na flasi,nase je.Ok je bilo nista posebno.

5. Bleče, korisno je pogledati šta sve ima tamo, pa tek onda kupovati, jer masa toga se prodaje kao "kraft", a zapravo je đubre. Imaš Dogmu u Rodi ja mislim, trebalo bi da je oko 250 kinti ako ne grešim.

6. Hoegarden je dobar ako se kolješ ispod kičme, jer je baš sokić.

Е, њега сам пио и није ми се допало. Стварно је као сок. Као да си измешао бозу и лимунаду и процедио.

Leffe je ako to voliš opet suvi prosek.

Е, за њега сам и питао јуче, него затрпаше тему са гулашем. Лололоо
    А какви су Бернард и Капуцинер?

7. Oba su dobra, samo što nisu baš stilovi koje ja često pijem, tako da kad hoću dobro pivo, uvek biram neke druge stilove i druga piva.

8. meni stela blago pivo ukusom.doduse,pio sam je samo po lokalima toceno.ne verujem da bas svuda razblaze pivo.mada,bilo je par lokala.jebemliga.jednom sam se napio samo od stele.mislio sam da cu sutra umreti.i kada mesam cugu,manje mi bilo zlo nego kada sam ustao posle stele.

9. To je jer je Stella samo malo nadmoćniji Jelen. Tj. indsutrijski lager sumnjivog kvaliteta. Ako već oćete solidne lagere, onda jurite stvari koje se prave u Češkoj. Češke pilsnere.

10. Skupi brate moj...

Hahahaha

Imam ja pitanje, u rodi sam trenutno ima neki sunoko prasak za pecivo jel ga koristio neko? Ako kazete da ne valja da kupim "c"

11. Стела, Туборг и Корона спадају у оно: сви готиве, а ја пљујем. Прецењене ствари без икаквог укуса. Амстел исто.

Ако пиво нема стабилну пену, ако је бледуњаво (а није пшенично), то је размућени концентрат, то нема везе са пивом. А таква су сва наша пива. Па чак и ово што увезли почели су да пуне у Апатину и Челареву. Амстел, Левенбрау, па неки Кениг и још гомила неких пива се пуне ко зна где, а укус као Мерак и МБ пиво. Лашко ми је у рангу Јелена и Лава. Исто превише рекламирано.

Не знам колико врста Гиниса има, али овај што има у Максију и Идеи ми није нешто пријао
    https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81vK-0Gd6IL._SX522_.jpg
    Као да пијем фрапе са јечмом и хмељом. Ја волим црно пиво, али мени Козел и Крушовице имају бољи укус.

Skupi brate moj...

Па, бре, 170 динара су Идеи Бернард и Капуцинер. Крушовице је 100 (светло), 130 (црно). Кад већ не пијем пиво сваки дан, није много.

Одавно нисам пио Топвар, мени је сасвим добро.
    http://www.topvar.sk/images/pivo_topvar_09351b0f6d012f49.png

12. amstel zidarska socijala sa slavnim imenom.
    ova nasa verzija

13. Fendere, Korona je tipa jedno od najgorih piva na svetu. Ono, jelen ima sedmicu na ovom sajtu, Lav nešto slično, tipa između 5 i 7. Korona 1. https://www.ratebeer.com/beer/corona-extra/742/

14. Fendere sad cu ti objasniti zasto ti je mlatoni rekao da su skupi: Bio si u prodavnici, video pivo i pozeleo da ga probas. Kosta 170 dinara a neko drugo sto. Zasto nisi jebeno kupio jedno to koje si hteo da probas i tipa 5 steli(ako si kupovao 6 komada piva) i prezalio 170 dinara u slucaju da to pivo i nije bas dobro? Kako bi se odlucio da ga probas da kosta 1430 dinara, trazio bi da ti reme potvrdi da je dobro, od potrosacke komisije da potvrdi da je to ono sto pise i slao mejl nekom strucnjaku za pivo sta? Idi kupi jebeno pivo i popi pa ces videti jel valja i ostavi br telefona da ti uplatim 170 dinara jebem ti nebo blesavo

15. Pre bih pio jutarnju pisacu punu piva nego koronu

16. A hoegarden ima ekstrakt pomorandzine kore zato mozda podseca na sok hm

17. Знам да је Корона безвезе, пробао једном и никад више. Никад ми није било јасно што се руљи допада. Још кад ми понуде да га пијем на цевчицу. Па јеботе!

Иста прича и са Туборгом и Карлсбергом. Све то што је постало мејнстрим, то више не вреди пити. Него људи не знају, ложе се на рекламе.

Не купуј ништа што у себи има било шта више од јечменог слада, хмеља и воде. Какав кукуруз и слично, то пиво није. Чим видим да на етикети пише кукурузно брашно, враћам назад на раф.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.