Kutak za debele i one koje bi to voleli da budu!
  • l

Daklem, ko bi voleo da bude debeo i zašto?
    Ko već jeste debeo i zašto? Da li hoće da smrša? Zašto? Da li neće da smrša? Zašto?
    Da li su debeli debili? Ili nisu debili? Da li moraš biti debeo da bi bio debil?
    i sl...

• Moćni Ming

Dobrovoljac za temu! :)
    Debeo sam. Smeta mi. Jajara sam. Zato ne mogu da smršam. Krenuo. Stao.

• KBO!

joj ja pročitala u naslovu teme nešto sasvim drugo, i sad sam inspirisana pa ću da uzmem i otvorim skroz glupu temu! :)

U pravu si skroz je glupa tema.

• l

a što ti smeta? hoćeš biti srećniji ako imaš manje kg?

• l

kbo, hvala! volim kad sam u pravu. a sad, molim te, budi ljubazan, i reci nam nešto na ovu temu?

• Rosoneri

Debeo sam.Ne previse ali dovoljno za fioke.
    http://vukajlija.com/fioke/189006

Hocu smrsam.Kao sam poceo da vezbam i smanjujem zdranje.
    Videcemo sta ce biti.

• Moćni Ming

a što ti smeta? hoćeš biti srećniji ako imaš manje kg?

Da biću mnogo srećniji.
    Moći ću da vežem pertlu bez da dignem nogu.
    Uostalom, da se ne ponavljam... http://vukajlija.com/oslabiti

• KBO!

Nisam debel ali jesam debil.

• Мици

Е и ја сам дебела :))

• p

jajaro! idemo u neki "fitnes" centar

• Moćni Ming

Pa odatle kod "Gadže"... :)

• l

ali nećeš moći da pojedeš pola praseta! u čemu je poenta života ako ne možeš da jedeš koliko oćeš!?
    (da ne bude zabune, odma da objasnim dežurnim paljevinama, tema je zajebancija, i majke mi ću da vas tužakam kod modova ako budete ovde prozivali ljude zbog onoga što napišu)

• p

teretana kladza gadza

• Мици

Е а ако напишем да хоћу да ми ЛАки буде тренер јер је секси, оће онда он да помисли да је тема озбиљна? :)

• Moćni Ming

u čemu je poenta života ako ne možeš da jedeš koliko oćeš!?

Seks je jedini alternativan a razuman odgovor... :)

• Dub

Ja imam drugi problem. Molim vas, bucmastije, da mi ne zavidite, ali ja jedem puno, ko stoka, a metabolizam mi ne da da se udebljam, i mnogo mi je krivo zbog toga. Uvijek sam maštao o malom stomačiću, pa da poslije kao to pretakam u pločice. Podrška svim punijim osobama, ako želite, vi to možete, smršajte dok vas salo nije ubilo. Nikad nisam imao ništa protiv debelih, a uvijek su dobre šaljivdžije.

• Мици

Е увек су ме нервирале те особе! Ја се исцимам једва да имам неку нормалну килажу а лупам другарица једе као стока нон стоп и ништа јој се не ''лепи''...па јебем ти ја тај живот мој....извини даб :)

• Rosoneri

Nekako mi to ne ide u glavu.Sto vise cipsa i nema da brines :)

• бури

ja sam debeo, al radim na tome da smršam
    realno meni se sve lijepi, al volim jesti i odspavati i to me jebe...
    inače volim punije cure pa tako da se ne cimaju ove neke...

• mylyca

Да, духовити су зато што им је то једино преостало. Ми згодни увек можемо да прођемо. Мислим, можемо да прођемо кроз ужа врата.