Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Спаси Вукајлију и убиј се, Слободане, Слободанеееее
Ае бре, шта ме штрецате...
ne znam , suludo je da dolazim ako ne mogu tamo da pribeležim neki minus...
Брате Данк, нема њима спаса! А ја покушао! Стварно...
si jebo?
nisi.
Pa sta pricamo?!
Јасно, и треба да буде 800 динара, да не може којекаква студентарија и тинејџер да присмрди! Друштвени паразити, све то говњивом мотком треба, па на њиву, српски сељак пропада а размажена дечица би да студирају.
Данкане, одма би протест организовали!
Ја ћу да прснем ако се буде непурњало унутра!
Има да седим целе вечери испред и да пурњам....
http://www.youtube.com/watch?v=UVFIcHtnzpw
Овај човек је у праву, јебем им матер свима који су га обезвредили!
Мало фалило да заплачем... Ал сам се ипак смејала што су му се накупиле жвале на уста.
Ето како си јебено размажена! Али тебе разумем, ти немаш ни двајес, не капирам ове старије који се не обазиру на овакве људе... За тебе има времена, али за српског сељака нема! Ја сам српски сељак! Мислим, у души и по понашању за сад...
Fino izvlači brazde...
JEste batice, Srbija je u osnovi svinjarska zemlja, do pre 50 godina svi su gajili svinje i jeli govna. Sada smo preko noći postali visokoumna sredina. Splačina
Покондирена земља, лепо реко Стерија...
Лик је све паметно реко.
Jebite se dupli nalogi!
Хахахахаха Царо, тај посо.
Ајде Данкане, претвараш се у ЈТУ-а. Он је макар троловао да је мученик, ти си убеђен да јеси :))
ВИди је сад! Ја то кажем за српског сељака, и први сам ја размажн и не обрађујем земљу, а требало би и мене говњивом мотком па на пољопривреду. Срамота је да нам је храна најскупља у Европи, а да смо фазон аграрна земља и даље...
Dankane sad si reko sve.
Фала Храсту :)