Аурора, ти који оду у ЗГ да студирају нису ни Б од Буњеваца.
А знам таквих поприлично, али и оних Буњеваца који држе до принципа и не желе да их мешају са новокомпонованим 'рватима.
E sad ne znam...smem li napisati nešto?
ajd neću.
I da jesu, djavole, a nisu, ne želim.
Bunjevci su uz Irce jedini katolici koje respektujem i koji su nam bliski.
Bošnje brate dragi, kud ćeš sličnije, u stvari isto samo vera druga.
Meni su Rusi zakon. Jebešga. Tako sam indoktriniran da je to neizlječivo. Za Crnogorce sam smatrao da su "so Srpstva", a oni ispadoše mindže, i po prvi put u historiji nam zabiše nož u leđa. Ipak, ja smatram da čovjeka definira teritorij gdje živi i kultura (jezik prvenstveno). Iz tog proizlazi nešta što neću javno da kažem.
I ja mislim da nam Hrvati nisu slicni kao npr. Bugari, Makednosci, Grci.
Jebi ga, oni su katolici a vera je mnogo znacajan faktor. Mozda ne toliko kod Srba koliko kod katolika. U svakom slucaju mi smo jedinstveni i najusamljeniji na planeti zbog te jedinstvenosti, barem je to ustaljeni mit medj' Srbima.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ondak, ajde dobro.
aurora, ličiš, ličiš, većina Srba su Šiptari ili Bugari i obrnuto. Mislim na Bugarke bre :)
Аурора, ти који оду у ЗГ да студирају нису ни Б од Буњеваца.
А знам таквих поприлично, али и оних Буњеваца који држе до принципа и не желе да их мешају са новокомпонованим 'рватима.
Ja još mislim da su eskimi.
moram da citiram mog ćaleta, : " jedini gluplji narod od nas (srba) su hrvati" ;)
ja bih rekla da su nam ameri slični, ne znam, sudeći po filmovima
E sad ne znam...smem li napisati nešto?
ajd neću.
I da jesu, djavole, a nisu, ne želim.
Bunjevci su uz Irce jedini katolici koje respektujem i koji su nam bliski.
Bošnje brate dragi, kud ćeš sličnije, u stvari isto samo vera druga.
Meni su Rusi zakon. Jebešga. Tako sam indoktriniran da je to neizlječivo. Za Crnogorce sam smatrao da su "so Srpstva", a oni ispadoše mindže, i po prvi put u historiji nam zabiše nož u leđa. Ipak, ja smatram da čovjeka definira teritorij gdje živi i kultura (jezik prvenstveno). Iz tog proizlazi nešta što neću javno da kažem.
Ne sme se o Rusima ovde, to je zabranjeno, ja mislim?
Уринација?
Tibetanci.
Kada su ih napadali Kinezi,cijela drzavna vlast i Lama bili na pikiniku.
Tibetanci.
Kada su ih napadali KInezi,cijela Vlada i sve lame bili na pikniku,nijesu hteli prekidati.
Huni, Avari i Etrurci. Svi izumrli.
Škotlanđani. Tako mi se čini.
Bocvanjani
Sve nacije su slične Srbima jer su sve ostale nacije nastale od nas.
Jednostavno su osuđene da budu kao mi. Prije ili kasnije.
Hrvati.
Vidim da svaki drugi misli da smo mi i Hrvati slični. Ja ne vidim ni jednu jedinu sličnost. Više su Rumuni sličniji nama nego Hrvati.
Zimbabvejanci. Čak su nam i zastave slične:
http://www.s207549624.websitehome.co.uk/images/flag/zimbabwe.gif
sve ti je to propaganda skočimišu, da nas ubede da smo ista govna;9
mrmune danke Zimbabve, je l to zbog tog? hehehe znaš tu pesmu?
I ja mislim da nam Hrvati nisu slicni kao npr. Bugari, Makednosci, Grci.
Jebi ga, oni su katolici a vera je mnogo znacajan faktor. Mozda ne toliko kod Srba koliko kod katolika. U svakom slucaju mi smo jedinstveni i najusamljeniji na planeti zbog te jedinstvenosti, barem je to ustaljeni mit medj' Srbima.