Koja nacija je najsličnija Srbima?

1. Slovaci i Ukrajinci

2. Po poreklu Hrvati i Muslimani(Crnogorci su isti kurac kao mi,neću da se preseravam da su različit narod od Srba),po nekim navikama Bugari i Rumuni...Dobra vam je ova logika za Škote,imamo sličnosti i sa njima,kao što neko reče,tvrdoglavi smo,inatni,volimo da ločemo...

3. Ma bre mi smo Ortodox Celts :) doduše ja teško,jer sam tamnijeg tena i crne kose :D

4. Indijanci lolololo

5. Pandanska nacija, znači nijedna!

6. hrvati, muslimani... definitivno... svi smo ista govna...

7. Irci - najebali kroz istoriju, gde god da su ostaju Irci, i kad se raduju i kad tuguju to rade do koske, ponosni, prgavi, svojeglavi, cirkaju za medalju... Neko je pomenuo Francuze. Jedina sličnost između Srba i njih je što i jedni i drugi misle da su viša bića, svi ostali su čovečje ribice...

8. Arsenične bakterije iz Mono jezera u Kaliforniji. NASA ih je skoro otkrila.

9. Švedžani, jer i kod nas ispod minusa

10. @Valdemar
    Prvo Srbi pa amebe,mora da su neki naši :D ;)

11. trenutno? eskimi

12. Ja sam već reko vatikanci mada imamo sličnosti i tajlanđanima

13. Ako ne računamo Hrvate, onda Česi, znam iz iskustva.

14. Атлантиђани.

15. Sloven(c)i, Rusi... Mada kažu da imamo sličnosti sa Etrurcima (ako ne grešim!), valjda su našli neke njihove spise, i imali su slično pismo kao naše. A ista je priča bila i sa nekim indijskim hramom gde su pronašli prastaro pismo sa našim slovima (kakva smo mi imali, a ne ova sad), kažu sličnost je stoprocentna.

Svi stanovnici ove planete postaju jedan globalni građanin.

16. Uroše mislim da bi se mordekajzer složio sa tobom

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.