- М♦
Coa, jesi ga prasio necim, vakcinisao, bilo sta? Bio je i moj u kuci cele zime, jednu noc smo samo spavali zagrljeni (no homo) nego je sad s proleca pokupio krpelja, svako vece mu izvadim par komada, pa mi trip da ga pustam u kucu. Hocu da ga sredim sve full i okupam i naprasim i sta god treba, nego me interesuje koliko para treba za sve to ako neko zna? Platicu svakako samo me interesuje jel 2000, 5000 ili 12000
- М♦
Pa da ga opremim kompletno u fulu da moze da mi lezi u krevetu ne verujem da moze ispod dva soma pa taman da mi sestra od tetke zavrsi to

E vidi za te tablete za parazite (gliste), skoro sam sa nekom devojkom pričao koja je veterinar, kaže ta tableta mora na tri meseca reko' u jebote šta meni bleji u kući jer sam mu fazon kad je imao par meseci tutnuo tu tabletu i kao mislio to je to otad ništa tako da moram i to da ubacim bar na šest meseci jer može biti zajebano
A za krpelje buve i ta govna koristim neku advantage kapsulu, i to mu se kapne zavrat jedno dve tri kapi i čist je po dva meseca, jedno to pakovanje je dovoljno za sezonu jbg, e sad koliko košta zaboravio sam, ali sam siguran da nije iznad hiljadu dinara, možda 700, ne znam
A vakcinisao mačku nisam nikad
- М♦
Samo da prodje uskrs odma u ponedeljak mu zavrsavam sve