U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
:) Može biti da je to pod uticajem mog lako-šarmirajućeg karaktera, ali stvarno mislim da je izuzetno duhovit, zabavan i nadasve šarmantan, eto :))
Jel mi ona to rekla da sam dvorska luda ili mi se učinilo? :))
Ахахаха, братееее, тако сам и ја протумачио.
Prihvati Peđa komplemenAt, breee!
Šalim se ja malo sa forget-me-hot...:) nego malo da dobijem na vremenu da mi prodje rumenilo na licu :))
Divno, postala sam i hot :))
Nisi postala... nego si ostala :)
Чек да засучем рукаве, па да ти покажем како се даје комплимент....
Пеђа, брате, не знам да ли си ми хоћи са или без брадице, са или без цвикера, са или без кондома. Први си на мојој листи пожељних мушкараца, и чим оставим жене зовем те да хотујемо. Имаш слатко уско дупенце, баш као што је моје, волео бих да га поседујем, иако већ поседујем једно.
А? Није много геј?
Šta ja sad da kažem na ovaj kompliment? :)
Ti si Dankane neprevazidjena budala :)))
FMN (ili FMH kako hoćeš), uči od najboljih :)
Захваљујем, повлачим се са бине уз громогласан аплауз :))
Što kaže Rambo Amadeus: "MOLIM publiku za jedan spontani aplauz!" :))
Pa, godine iskustva govore iz njega, izvini što ne umem da dam takve komplimente :))
Šta ja sad da kažem na ovaj kompliment? :)
Dovoljno će biti i jedno :trep trep: :))
Ja ništa drugo i ne radim, samo trepćem, veruj mi :)))
:maše, pije kafu, i biva svinja, sve u svemu: Ahoy, narode! :))))
Hm, kad bih bio ne daj Bože dvosmislen, svakako bih mogao ovo da protumačim, FMH :)
'De si debela? :)
Ćao, Storm! :))
Ja šta god kažem, tebi dvosmisleno :))
Pa ko ti je kriv kad nisi precizna i odredjena, nego ostavljaš meni mogućnost da tumačim :))