Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja volim samo letnju i prolecnu kisu. Jesenja mi je pretposlednja po omrazenosti, ali ko pa mene pita! :))
Cao, devojcice! :))
Ja sam spavala 3 sata popodne, ko će noćas zaspati, joooj... :))
Ćao,Mar!
Svačije mišljenje uvažavamo-izvini,da se zna! :)))
Pozdrav,lepe moje,odoh ja :))
Kuckamo se uskoro :))
Ćaos, Mar! :)
Ma, kakva kiša, daleko je bilo! :))
Dobro veče Mar :)
Laku noć Gogo, uz pesmu
"Dok dobuje kiša u ritmu tam-tama kroz noć..."
Laku noć, Gogo!
Fali mi... ogroman kisobran! :) Imala sam jedan ispod koga je moglo da stane petoro ljudi, zezali su me da je to suncobran u stvari...
Laku noc, Gogo! :))
I ja sam :)) I onda sam ga izgubila, redovno gubim kišobrane :)
Imam ja jedan takav, porodični, suvenir sa olimpijade u Sarajevu 1984. Još radi :)
Ja ga nisam izgubila, nego mi se iskrivio. Neko pametan se nasao da se bije njime... Nisam ja! :)
Ја никад у животу нисам хтео да носим кишобран... то тако смара :)
Da, muškarce obično smara... :))
Ja sam provalila da ih ne nose samo da bi mogli da se uvale pod neciji sareni kisobran... Dobar fazon! :)
Скоро подједнако смара као када неко много нижи од тебе инсистира да станеш испод кишобрана... али га не испушта из руку... :)))
To već zvuči kao problem :))
Кад имаш безмало 1,90... то јесте проблем :)
Evo rešenja!
http://jadorefashionblog.files.wordpress.com/2009/09/umbrella-hat.jpg
Hahaha i onda ti samo glava bude suva! Ali od mene nije tesko biti nizi tako da ne smaram, mada i tada kisni pratilac pokisne jer se zaboravim pa mlataram kisobranom. :))
Znači, Peđa, ti i ja nikako pod isti kišobran :)) Ja kad idem sa nekim ispod kišobrana, a svi su, naravno, viši od mene, obavezno pokisnem, ulazi kiša sa strane :))
Не Нат, ниси сконтала... мени је генерално готивно да киснем... кад је кишица слаба, нема ту неке велике штете... а кад је пљусак неће ни кишобран да ти помогне :))