Ко последњи победник 78

1. Ja volim samo letnju i prolecnu kisu. Jesenja mi je pretposlednja po omrazenosti, ali ko pa mene pita! :))
    Cao, devojcice! :))

2. Ja sam spavala 3 sata popodne, ko će noćas zaspati, joooj... :))

3. Ćao,Mar!
    Svačije mišljenje uvažavamo-izvini,da se zna! :)))

Pozdrav,lepe moje,odoh ja :))
    Kuckamo se uskoro :))

4. Ćaos, Mar! :)

Ma, kakva kiša, daleko je bilo! :))

5. Dobro veče Mar :)
    Laku noć Gogo, uz pesmu
    "Dok dobuje kiša u ritmu tam-tama kroz noć..."

6. Fali mi... ogroman kisobran! :) Imala sam jedan ispod koga je moglo da stane petoro ljudi, zezali su me da je to suncobran u stvari...

Laku noc, Gogo! :))

7. I ja sam :)) I onda sam ga izgubila, redovno gubim kišobrane :)

8. Imam ja jedan takav, porodični, suvenir sa olimpijade u Sarajevu 1984. Još radi :)

9. Ja ga nisam izgubila, nego mi se iskrivio. Neko pametan se nasao da se bije njime... Nisam ja! :)

10. Ја никад у животу нисам хтео да носим кишобран... то тако смара :)

11. Da, muškarce obično smara... :))

12. Ja sam provalila da ih ne nose samo da bi mogli da se uvale pod neciji sareni kisobran... Dobar fazon! :)

13. Скоро подједнако смара као када неко много нижи од тебе инсистира да станеш испод кишобрана... али га не испушта из руку... :)))

14. To već zvuči kao problem :))

15. Кад имаш безмало 1,90... то јесте проблем :)

16. Hahaha i onda ti samo glava bude suva! Ali od mene nije tesko biti nizi tako da ne smaram, mada i tada kisni pratilac pokisne jer se zaboravim pa mlataram kisobranom. :))

17. Znači, Peđa, ti i ja nikako pod isti kišobran :)) Ja kad idem sa nekim ispod kišobrana, a svi su, naravno, viši od mene, obavezno pokisnem, ulazi kiša sa strane :))

18. Не Нат, ниси сконтала... мени је генерално готивно да киснем... кад је кишица слаба, нема ту неке велике штете... а кад је пљусак неће ни кишобран да ти помогне :))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.