Hahaha i onda ti samo glava bude suva! Ali od mene nije tesko biti nizi tako da ne smaram, mada i tada kisni pratilac pokisne jer se zaboravim pa mlataram kisobranom. :))
Znači, Peđa, ti i ja nikako pod isti kišobran :)) Ja kad idem sa nekim ispod kišobrana, a svi su, naravno, viši od mene, obavezno pokisnem, ulazi kiša sa strane :))
Не Нат, ниси сконтала... мени је генерално готивно да киснем... кад је кишица слаба, нема ту неке велике штете... а кад је пљусак неће ни кишобран да ти помогне :))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja volim samo letnju i prolecnu kisu. Jesenja mi je pretposlednja po omrazenosti, ali ko pa mene pita! :))
Cao, devojcice! :))
Ja sam spavala 3 sata popodne, ko će noćas zaspati, joooj... :))
Ćao,Mar!
Svačije mišljenje uvažavamo-izvini,da se zna! :)))
Pozdrav,lepe moje,odoh ja :))
Kuckamo se uskoro :))
Ćaos, Mar! :)
Ma, kakva kiša, daleko je bilo! :))
Dobro veče Mar :)
Laku noć Gogo, uz pesmu
"Dok dobuje kiša u ritmu tam-tama kroz noć..."
Laku noć, Gogo!
Fali mi... ogroman kisobran! :) Imala sam jedan ispod koga je moglo da stane petoro ljudi, zezali su me da je to suncobran u stvari...
Laku noc, Gogo! :))
I ja sam :)) I onda sam ga izgubila, redovno gubim kišobrane :)
Imam ja jedan takav, porodični, suvenir sa olimpijade u Sarajevu 1984. Još radi :)
Ja ga nisam izgubila, nego mi se iskrivio. Neko pametan se nasao da se bije njime... Nisam ja! :)
Ја никад у животу нисам хтео да носим кишобран... то тако смара :)
Da, muškarce obično smara... :))
Ja sam provalila da ih ne nose samo da bi mogli da se uvale pod neciji sareni kisobran... Dobar fazon! :)
Скоро подједнако смара као када неко много нижи од тебе инсистира да станеш испод кишобрана... али га не испушта из руку... :)))
To već zvuči kao problem :))
Кад имаш безмало 1,90... то јесте проблем :)
Evo rešenja!
http://jadorefashionblog.files.wordpress.com/2009/09/umbrella-hat.jpg
Hahaha i onda ti samo glava bude suva! Ali od mene nije tesko biti nizi tako da ne smaram, mada i tada kisni pratilac pokisne jer se zaboravim pa mlataram kisobranom. :))
Znači, Peđa, ti i ja nikako pod isti kišobran :)) Ja kad idem sa nekim ispod kišobrana, a svi su, naravno, viši od mene, obavezno pokisnem, ulazi kiša sa strane :))
Не Нат, ниси сконтала... мени је генерално готивно да киснем... кад је кишица слаба, нема ту неке велике штете... а кад је пљусак неће ни кишобран да ти помогне :))