Ко последњи победник 78

1. A nema baš nešto ni previše klasičnih uvojaka, tako da kontam... provaliću i ja :)

2. Блабла и њихов другар бла!

3. :bira da reciklira:

4. Pozdravljam vas, odoh! :)

5. Ћао, баш смо се испричали!

6. Fino, ja i ne odoh... :))
    Forget, je l' jos uvek imas istu boju kose na onoj slici? :)

7. Ma, ukebacu te ja bez obzira na boju! :))

8. Valjda ću i ja tebe prepoznati :) Jeste da nismo imale foto sešn na onoj temi, al' dobro, nekako ćemo se skontati :)

9. Nisam htela previse da se eksponiram! ;)
    I ja ne sumnjam da cemo se pronaci! Prepoznacu te po coporu...hm, cimerki! :))

10. Ni ja nisam htela, a i nemam nešto fotografija :)

Da :)) Videću koja će biti voljna da dođe :) Eee, kad je žurka verovatno će hteti, a ovamo misle da sam blasava što sam na sajtu toliko, vidiš kakve su, Mar... :))

11. Sta one znaju osim...nemoj mi reci da su u Studenjaku i da one vole onu Menzoteku ili kako se vec zvase... Eto, kada ti, kao jedan osvedoceni nolajfer(ja cu da potvrdim) treba da im pokazes neku zurku, neka se zapitaju malo! hahahaha

12. Nije, nije Studenjak :) U pravu si :)) Obavezno da posvedočiš :)) Odoh sad na tuširanje, pa u krevet, moram rano da ustanem... Poz! :)

13. Obecavam! ;) Laku noc! :))

14. Рем понеси инструмент у суботу да раскантамо ту манифестацију.

15. :) Koliko bi nam trebalo vremena da ih rasteramo sa dve gitare?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.