Ко последњи победник 78

1. Kako ko! Ja ne mrdam odavde. :))

Jesam, Forget, zvala sam te! :))

2. Ti si Mar večeras zauzela busiju? :)

3. Da, i da se tako duhovito izrazim, ovog puta pobeda je moja! :))

4. Nema, mi smo ovde glavni :))

5. Види је и Форгетка :)

6. Ja sam uvek tu, Peđa, vrebam iz prikrajka :))

7. Pa da, ne mogu ovde ni minut sama. Dobro, mogu, ali nije to to. :)

8. Сама ћеш да останеш Мар кад будеш побеђивала... ја ћу да "украдем" Форгет :))

9. Drago mi je zbog toga... i ne znam da li da cestitam ili da pitam treba li pomoc! :))

10. Па ја то да Мар победи :)

11. U, a ja se ponadala da ste otisli! Pedja, ne zabusavaj! :))

12. Добро, онда ћу Мар да украдем да Форгет победи... може тако? :)

13. Ajde, ajde, pustite mene jednom. :P :)

14. :maše kao debil koji se najeo napolitanki:

15. Кад нема чоколаде, добре су и наполитанке :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.