Ко последњи победник 78

1. Samo vi nastavite, ali umerenije malo! Kakve ovce, vukovi, nije vam ovo seosko imanje! :))

2. Pa da posle narod svašta pomisli, ne smem više... :))

3. И ја сам фин, нећу више....:)

4. Хахахаха, ипак моја меморија багује, тад сам био ту :))

5. Немојте да злоупотребљавате то што сам забораван :))

6. Ja nisam, imam opravdanje :))

7. Да није то што си незаборавна? :)

8. Ja sam majstor za pamcenje nebitnih podataka, tako da uzivaj u toj rasterecenosti! :)
    Sto se tice zloupotrebe... Pedja, ja mislim da si rekao da imas neke obaveze veceras van ove igre! :))

9. Može biti delom iz zbog toga :)) Inače, pamtim stvari koje niko ne pamti, a ono što treba jok :))

10. Хахахаха, Мар, да, да... али изгледа да Форгет има неке обавезе овде :))

11. Sad vas ne kapiram :))

12. Forget, forgetovala si da Pedja treba da te ukrade... hahahaha

13. Па сама је рекла да слабо памти битне ствари :)))

14. Vidiš da ne pamtim ono što treba :))

15. Ако би подвели под категорију "да не треба"... да ли би онда запамтила? :))

16. Onda bih :)) Pa, ukradi me, ajde, baš da vidim i to čudo :))

17. Пустићу те да живиш "на слободи" још пар дана... онда ћеш да се сматраш украЂеном :))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.