Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nisi sama, ima jos vampira ovde! :)
Super! :)) Možda mi se jednom ovo moje nolajferstvo obije o glavu... :)
Ako nije do sada, nema sanse za ubuduce! Vazno da imas snage da to izdrzis! :))
Ja bar ne moram da ustajem rano, mada se trudim...
Ja moram, u tome je problem... Joj, kad se pojavim na reviji sa podočnjacima... :))
Ja to i ocekujem, i to ne samo od tebe. Nolajferi ne izgledaju kao obicni ljudi... :))
Подочњаке мораш да покажеш на улазу, уместо карте.
Ma, gde obični... :)) Mada, ozbiljno, moraću malo da počnem da posvećujem vreme knjizi, inače neće ispasti na dobro...
Књиге су за људе који не знају да се бију. То сам негде прочитао.
Pa, i ne znam, da ti pravo kažem...
Е па онда, књигу шаке.
Znas kako, samo odredi tacno vreme necemu, ili knjizi ili boravku ovde, izaberi. Ako to ne pomogne, ne znam sta ce! :))
Znam ja to, moj Hugo...
Ма ко је од учења нешто добио...
Al' ja nisam karakter, u tome je problem :) Napravim plan i sve to, al' džabe, ne pridržavam se... :)
I ja. Pocela sam i da belezim planove i neispunjenje istih. Danasnji dan sam ocenila sa 2+, a inace ocene su od 1 do 10. Samo surovo i cudno do napretka! U bolju buducnost! hahahaha
Форгет пази да се не претвориш у мене, ја више ништа ни не планирам, само кукам нешто а где ме је то довело? Дреждим у глуво доба на нету, пијем пиво и припремам врећу за спавање, еј!
Ц ц ц...
Ja ću svoj oceniti sa 2- :) Daleko ćemo dogurati :))
Теби је до јаја, ја пијем јебени ледени чај.
Где га нађе?
:)))
Ма брате, не стај ми на муку..
:)