Ко последњи победник 78

1. Nisi sama, ima jos vampira ovde! :)

2. Super! :)) Možda mi se jednom ovo moje nolajferstvo obije o glavu... :)

3. Ako nije do sada, nema sanse za ubuduce! Vazno da imas snage da to izdrzis! :))
    Ja bar ne moram da ustajem rano, mada se trudim...

4. Ja moram, u tome je problem... Joj, kad se pojavim na reviji sa podočnjacima... :))

5. Ja to i ocekujem, i to ne samo od tebe. Nolajferi ne izgledaju kao obicni ljudi... :))

6. Подочњаке мораш да покажеш на улазу, уместо карте.

7. Ma, gde obični... :)) Mada, ozbiljno, moraću malo da počnem da posvećujem vreme knjizi, inače neće ispasti na dobro...

8. Књиге су за људе који не знају да се бију. То сам негде прочитао.

9. Pa, i ne znam, da ti pravo kažem...

10. Е па онда, књигу шаке.

11. Znas kako, samo odredi tacno vreme necemu, ili knjizi ili boravku ovde, izaberi. Ako to ne pomogne, ne znam sta ce! :))

12. Znam ja to, moj Hugo...

13. Ма ко је од учења нешто добио...

14. Al' ja nisam karakter, u tome je problem :) Napravim plan i sve to, al' džabe, ne pridržavam se... :)

15. I ja. Pocela sam i da belezim planove i neispunjenje istih. Danasnji dan sam ocenila sa 2+, a inace ocene su od 1 do 10. Samo surovo i cudno do napretka! U bolju buducnost! hahahaha

16. Форгет пази да се не претвориш у мене, ја више ништа ни не планирам, само кукам нешто а где ме је то довело? Дреждим у глуво доба на нету, пијем пиво и припремам врећу за спавање, еј!
    Ц ц ц...

17. Ja ću svoj oceniti sa 2- :) Daleko ćemo dogurati :))

18. пијем пиво и припремам врећу за спавање

Теби је до јаја, ја пијем јебени ледени чај.

19. Где га нађе?
    :)))

20. Ма брате, не стај ми на муку..
    :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.