Ко последњи победник 78

1. Više ne znam šta da radim dok ne zaspim. Odradio sam sve što je trebalo. Još samo da pobedim ovde.

2. E ja ću da idem, a ti radi šta ćeš raditi... :)

3. 4:50 stanje regularno. prisutnih na igri nema.

4. 11:29 Dzanki ustaje, nema nikog.

5. 13:01 Myth stigao. Zatekao pustoš. Poziva 92.

6. 13:05 Dzanki primecuje Mytha

7. 13:13 Myth pozdravlja Dzankija. Stiže murija.

8. Nikoga, nikoga...

9. Оће јацка да победи на кварно, м? :)

10. jacka ne igra na kvarno, kad ćeš više naučiti...
    Uostalom, ne znam ko je juče pobedio na kvarno... :))

11. А мислиш да је било на кварно? :)

12. Da... Vešto si me uklonio kao konkurenciju na par minuta i ...paf...pobeda :)

13. Pa kako je drugacije moglo biti? :)

14. Eto... čim vidim da se neko slaže sa mnom odma' mi lakše :)

15. Ja ne mogu da se zalim, napustila sam igru, a cak nisam imala ni pretpostavku da ce sinoc biti kraj. Autogol, sta da radim. :(
    Pedja, cestitam! :)) Zasluzeno, borio si se do kraja...

16. I meni je drago što je Peđa pobedio :)) Eee, Mar, ko nam je kriv što smo mi, noćne ptice, otišle ranije sa igre... :))

17. Хехехехех, како само лепо цвркућете :))

18. Sad smo postale i ptice? :))

19. A ti se taman lepo vratio na vreme da pokupiš pohvale...
    Ne znam samo jesi neki džak poneo, gde ćeš ih tolike... U džepove sumnjam da će stati :)

FMN, Marcipan, pa gde ste, bre? :))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.