Ко последњи победник 78

1. Poz za društvo u trećoj smeni :))

2. Cao! Najbolje se u trecoj radi! :)))

3. Evo, izdržala sam do 1 da ne dođem, popravljam se... :))

4. Primetila sam! I lakse je ovome odrediti vreme, pa jos dolazak ovde dodje kao nagrada, ali to bi vec zvucalo kao uzasno preterivanje. :))

5. Da :)) Ovde mi je sad odmor :)

6. Meni ovo vreme sada prija. U toku dana mi ova igra deluje konfuzno... Mada nema sta da mi deluje, tako i jeste! Valjda se tada vise nadaju pobedi. :)

7. Da, ovako je više opušteno ćaskanje između 2, 3 osobe najčešće... :) I meni preko dana deluje konfuzno, ne mogu sve da pohvatam :) Šta ima kod tebe, inače? :)

8. Trudim se da ucim od nikako ka malo vise i da izlazim, ali u strejt varijanti, setnja... Jedno vreme sam preterivala sa izbegavanjem i sunca i meseca. Eto, pametno sam resila da to nadoknadim sada po ruznom vremenu! :)))

9. Pa, dobro, šta fali, jeste pohladno, ali izdrži se :) I ja se trudim da se posvetim vremenu u RL :))

10. Ma da, sramota da se zalimo. Mi, Srbi smo mnogo razmazen narod po pitanju vremena. Kako Rusi mogu da setaju! Dobro, nalivaju se votkom...ali, dobro, snadjemo se i mi. :))

11. Naravno :)) Kod njih je gadno vreme, ovo ovde je super :) A i ova jesen beše lepa, ruku na srce... :)

12. Ja samo da vas pozdravim, neću da vam smetam kad se već lepo igrate, a ne kao što ponekad umete... :))

13. Ruku na srce, da! :)) Neko je rekao ce biti snega u subotu. Bas lepo... Pahuljice! :))

14. Stvarno? :) Baš je to romantično i simbolično :) Ono, okupili se Vukajlijaši, pao prvi sneg :))

15. E, Mar, otišla sam na spavanje, opet ustajem u 7... Laku noć!

16. Vesnici pahulja, kakva ironija reci tako nesto za ove krvolocne zombije! :))

O, dobro vece! Ne smetas, obecavamo da cemo nastaviti da budemo fine, bar jos neko vreme. :))

Laku noc i lepo spavaj. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.