Ко последњи победник 78

1. Hahaha Cula sam ga davno, ali si me sada podsetila! Obozavam taj deo sa "mac mac"! :)))

2. Ma neke viceve ne vredi čitati. Prosto moraš da gledaš nekog dok ih priča i sav se unese :))

Predražinjo, ako je mačor, prosledi ga da vidimo šta ćemo... :))

3. Ja ne znam da pričam viceve. Uvek nekako ubacim poentu na sred priče. :/

4. E, to je veliki hendikep... Ja sam, moram priznati, sve bolja, ali ako skapiram da je neko zanimljiviji uvek mu prepustim. :)

5. Ja fino umem da ispricam, nego ne mogu da upamtim! Obicno to ide ovako: hahahaha Znate onaj vic sa Mujom i Hasom, kada je Hasa ispao glup...hahaha I svi se smeju onda meni, a ne vicu. :)))

6. Pa vidiš kako pamtim kad je ovaj star ko i ja sama :)

Ima na temi vicevi dobar rodnijev, smejem se ceo dan :)

7. Hahaha Sada sam ga procitala, dobar je! Citala sam pre par nedelja te viceve, i najvise mi se svideo jedan sa babom na groblju. Volim crni humor. Pokusacu da ga nadjem...

8. Ja mislim da je prvi vic koji sam ikada čula bio o nekom takmičenju u prdenju između Rusa, Amaerikanca i Srbina, al' ga se ne sećam.

9. Da l' je uopšte moguće da se sećaš i tematike? :))

10. Ja se secam samo da je prvi koji sam cula bio o Perici u vezi nekog njegovog mucenja sa uciteljicom. Tacne price se ne secam... :))

11. Moj prvi vic je duh sa plavim okom...I danas ga se rado secam.:)

12. Nisam. Samo zujim. :))

13. Evo, spremam se da izadjem malo, i toliko kasnim da se pitam ima li svrhe da krenem, ili je bolje da citam nesto dok se ne uspavam. Bas tesko dvoumljenje, nema sta! :)
    Sta ima kod tebe? Imas li ti neku zanimljivu ideju za ovo subotnje vece? :)

14. Joj... :) Kod mene ništa posebno, dolazio mi je onaj Ovan na čas engleskog i radili smo engleski :))

15. Lepo! Jesi li mu objasnila dobro a on ti rekao "You are beautiful"? :)))