Да ли постоје ванземаљци

1. Ми смо већ међу ванземаљцима. То су Срби.

2. Ako postoje, verovatno nas gledaju i riknjavaju od smeha.

3. vanzemljaci? ... pa nek živu de ko oću....

4. Ајде лоцк, или идите у свој тоалет. Стварно који курац више. МРШТЕ НА ИГРЕ.

5. Tu su oni negde u komsiluku samo su mnogo mali pa se ne vide. Neke zivuljke postoje a kakve su pojma neam.

6. Verovatno postoje,ali su dosta,dosta daleko.

7. Ne znam da li su vanzemaljci, ali ko je ozbiljan moze naici na jedan fizicki fenomen sa tamne strane Meseca(sto bi bilo najbolje mesto za skrivanje, jer je Mesec uvek istom stranom okrenut ka Zemlji)

8. 'ako ne bi postojao zivot van zemlje, to bi bilo uzasno tracenje prostora'

9. Prilicno sam siguran samo jos uvek nisam upoznao ni jednog.

10. s obzirom na sve kako stoje stvari u preogromnom a vrv i beskonacnom svemiru i na broj zvezda,kako je moguce da neko kaze da vanzemaljci ne postoje...ali kako razmislja osoba koja misli da je ova mala kuglica jedino mesto gde postoji zivot

11. Oživimo ovu temu, sigurno vas ima što volite ovake teme.

12. Nije upitno da postoje jos neka bica u svemiru. Koliko ih ima, koliko su napredna ili ne, koliko su udaljeni i slicno je nedokucivo i verovatno ce tako i ostati. Covek samo treba da bude malo manje egoistican i vise svestan toga da bice kakav je on sam, ne moze biti najsavrsenije u univerzumu

13. Prelistah temu i drago mi je sto sam video da ni ovde nisam ucestvovao, kao ni na jos par skoro ozivljenih preretardiranih tema na kojima neki debili iz svojih soba u aleksincu i slicnim pickama materinama diskutuju o pitanjima sve onako znalacki i samouvereno dok jebeni naucnici kazu da ne znaju

Na nekim jesam ucestvovao doduse i toga me je sramota onakko prilicno

Kakav je ovaj sajt skupina mudosera i debila bio jebeno, napravi im covek sajt da se sprdaju i oni diskutuju o poreklu svemira i vanzemaljcima i evoluciji pa ja ne znam

14. Ajd ne seri gamby najtoksicnija materijo ovog sajta

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.