Да ли постоје ванземаљци

1. Popusis mi kurac debilu

2. Nisam ja toksican nego ste vi kao ona sirotinja ispred prodavnice sto je pijana u 9 ujutru i kenja o tome da li su rusi zamenili tita laznim titom, koji znaju fudbal bolje od selektora i astrofiziku bplje od naucnika

Proseravate se mnogo drugim recima

3. dosadan si gambi u picku materinu

4. Gamby blamiras se al ozb nemoj vise

5. svak ko je ostao na vuki do sada ima neki problem u glavi ljut

6. ja sam samo svratio da mi gambi podoji malo ne obraćajte pažnju.

7. Ti nisi medju ljudima koje ovde pominjem, ne znam zasto se oglasavas, mislim mozemo mi da se napusavamo nije problem ali ne vidim poentu neku

8. Ej, crnogorac je to...

9. drugarski, brate, gambi

10. па у праву је гамби серем вас се уста глупа немате леба у цреву (dansk dreng™) а расправљате о ванземаљцима на основу пар десетоминутних клипова које сте погледали на јутјубу глупандери глупи јебем вас уста све
    момци са село>расправе о ванземаљцима

11. Multichip bosanac mojne nam ekavicu prosipat. Znamo te od pre

12. ™ сиротињо глупа

13. боље вам је да отворите тему о анксиозним проћелавим ликовима који у 2018. користе шатровачки у надимку имаћете дупло више материјала боље то да радите умјесто што рециклирате туђа размишљања дебилчине мртве

14. добро је, смири се брате.

15. neko mu protreso kavez izgleda

16. Kriza identiteta, rekao bih

17. Hahahha neke teme su zapaljivije od hepo kockice

18. ja bi voleo da postoji planeta u kojoj samo ima zivotinja poput macaka, hrckova, pasa i ostalih krznenih zivotinja

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.