Да ли постоје ванземаљци

1. Pa da bi te progutao bermudski trougao, moras leteti u tom pravcu. Ta imaginarna ivica koja bi me poslala u svemir, ni po vasim pretpostavkama se ne nalazi u bermudskom trouglu..

2. ja npr znam kako se uracunava taksa u cenu
    recimo da kola kostaju 1000e bez takse
    taksa1=0.05
    taksa2=0.27
    taksa3=0.02
    taksa=(1000*0.34)=340
    cena sa taksom1340

3. Ono sto ja ne razumem je zasto verujemo da je 6x4=24, aca je u pravu kad to preispituje

Elememtarna matematika je elementarna samo jer su nam isprali mozak

4. što stvarno neka budaletina poput onog iz Virgina ne uzme pa evo kaže letim preko polova i snimam i raskrinka to?

5. ahahaha e jeste, onaj ko se čudi da neko ne zna koliko je 6x4 je idiot, odista

6. slazem se gambi, ja bih da i to preispitamo, npr 2+2 je 5 a ne 4, sto bih ja verovao udzbeniku koji kaze da je to 4

7. zato što staviš dve viršle pored dve viršle i ima ih 4, a gravitacije nema jbg

8. neznanje je moc

sloboda je ropstvo

rat je mir

kako ono bi vec

9. kao što nema ni praska, kakav kurac prasak jebeno

10. Dobra je ovo debata bila

11. Ima praska sad sam proverio

12. dobra kurac, nikakvog zaključka

13. Ali sto bi vi meni verovali mozda sam mason

14. gambi toksičan si

15. prvo mi da resimo jel zemlja okrugla pa onda da vidimo je li bilo praska

16. Odakle ti znas sta je toksin, jel ti verujes knjigama ahaha pa to masoni pisali debilu

17. Da se našmrčemo nekog praška pa će nam biti svejedno je li zemlja okrugla?

18. Tako to pocne, kao uce te osnovnim pojmovima i dok trepnes verujes u gravitaciju!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.