Да ли постоје ванземаљци

1. Mislim da je najbolje da nadjemo kompromis i priznamo teoriju da je zemlja ravna ploca koja je polozena na ledjima slonova koji stoje na kornjaci dok pluta beskonacnom vodenom povrsinom.

2. ma sve u isti kos, i gravitaciju i prasak i evoluciju, sve osporiti i aukurac

ne znam sto raspravljam vise, pa manje strpljenja imam kad bratancu od 8 godina pokazujem matematiku nego sad

ajte u kurac laku noc

3. Zar ima potrebe za daljnom raspravom?

4. Pa da nije ravna ploca karte bi crtali okruglo kao lopta, to se ne bi moglo ni u dzep smotati pa staviti

5. A pricu da je zemlja okrugla su napravili crnci a ne masoni kako bi ispalo da je afrika kolevka civilizacije a ne evropa

6. Ovo je sve kriv onaj skodillac jebeni, samo zakuhao i otisao, ova tema imala 10 stranica sad 22 doduse jeste bilo gambijevih toksina u pocetku ali je izrasalo u ozbiljnu diskusiju

7. pa bombas ako su prirodne nauke lazne i netacne a ljudi se obrazuju iz njih i primenjuju to znanje za pravljenje svega i svacega kako im onda uspeva da naprave bilo sta.kako onda uopste postoji avion, a sigurno postoji ja licno sam bio u njemu,kako mogu da naprave bilo sta ako su ucili iz netacnih udzbenika

8. Avion je hologram

9. A gravitacija se u poslednje vreme mnogo forsira moram priznati

Spavas li mirno vucicu

10. nijednog trenutka ne osporavam fiziku i ostale prirodne nauke, već pitam ljude za objašnjenje određenih evolucionističko-satanističkih teorija koje su mi šuplje, a uzete su kao vrhovna istina

11. pa msm ta gravitacija je osnov svega

12. nijednog trenutka ne osporavam fiziku i ostale prirodne nauke, već pitam ljude za objašnjenje osnovnih pojmova

Ftfy

13. slazem se gambi, ja bih da i to preispitamo, npr 2+2 je 5 a ne 4, sto bih ja verovao udzbeniku koji kaze da je to 4

zato što staviš dve viršle pored dve viršle i ima ih 4, a gravitacije nema jbg

https://zippy.gfycat.com/WarmheartedEnergeticBats.webm

14. Znaci teorija gravitacije, vazdusni pritisak i temperatura, ono o cemu smo uglavnom diskutovali i objasnjavali ti = satanizam je li? A gde smo o evoluciji diskutovali linkuj post?

15. ali mrka kapa jer i ovde ima likova koji su upravo sleteli sa meseca izgleda i sve znaju

16. A realno i ta matematika i fizika koji će kurac čoveku. Ja imao dvojku uvek i nije me odnela ta gravitacija što ne postoji a ispitivali.

17. sve ti je to darvinizam prijatelju

18. Pitanje za bombas: Da li je Njutn bio mason? I da li je suplja prica da mu je pala jabuka na glavu? Svakako prevelika slucajnost da bas njemu padne na glavu

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.