Да ли постоје ванземаљци

1. Upravo, pretekao si me, Gambi

A neki su stvarno vanzemaljci na ovoj temi, pa bih ih zamolio da odjebu kao lastavica

2. Ljubi brat

Zamolio bih tvoje misljenje na mojoj novoj muzickoj temi

3. bombas u kom se mestu odigrao taj masonski sastanak

4. To su nizerazredni masoni koje niko ne jebe ni 2%

5. jel jma nacin da se neko stavi na block?

6. pa i ja to mislim, da su neke face ne bi dolazili kod nekog lika kuci da ih on sluzi kafom i da jedu burek za dorucak.odrzali bi sastanak na vrh one kule u dibaiju ili u bakingemskoj palati

7. Glavni sastanci masona su u Astani, tamo im je banja a ne kuca nekog srbina

8. ne kapiras, kad dodju u srbiju, odsedaju kod ljudi od poverenja, ne eksponiraju se... i generalno svuda.

9. Nemas se ti kome eksponirati kad si mason. Ta se pripadnost cuva u tajnosti, ne pise ti na celu da si mason

10. Imam pitanje ako je zemlja lopta kako ne postane jajasta kad stojimo na njoj i ko je uopste mogao naduvati toliku loptu
    Odgovorite mi ovo masoni i gravitacija ima moju dusu

11. ako bi se plasili eksponiranja onda ne bi bili mocni, jebena dara bubamara sme da se eksponira a mason ne sme

12. A bombas da postoji ta opcija tebe bi ceo forum blokirao pre 2 godine fazon

13. laku noc, gambi je discussion killer

14. Jak mi taj čovek od poverenja koji je već sve ispričao svojim poznanicima, baš loša procena masona

15. to ako hoces da misle da si faca samo pustis buvu da si ugostio masone i da su drzali sastanke u tvojoj trpsezariji

16. Moja žena je mason kad se igramo "masoni i vanzemaljci". Obuče se u neki seksi masonski kostim koji ima strap on. I kad mi ga zabiberi baš onda znam da su masoni glavni u svetu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.