Да ли постоје ванземаљци

1. Je, zato u Bibliji ima odgovor na sve.

2. Kako meni nekad ne padne jabuka na glavu

3. svaka poznata i uticajna licnost je mason

4. Miki Manojlovic = mason

5. gambika se opasno kolje sa bob rokom za master smarača

6. Mozda je bombas mason koji zeli da nas odvrati od znanja kako bi nama lakse manipulisali

7. Bombasu krajnje si mi sumnjiv sad

8. cak su babic i martinovic masoni, u pocetku nisu bili ali sa funkcijom morali su da pristupe redu i daju zakletvu da ce da sluze svetlonosu

9. miki manojlovic cim se propio i propao odma su ga isterali iz reda i uzeli mu prsten, ne treba im takav covek

10. Labokv po obicaju jedini razume sustinu evo

11. Ja sam nosilac prstena kao frodo

12. e o toj temi znam dosta bas... jednom su kod mog poznanika dolazili neki majstori iz inostranstva da se sastaju sa nasim masonima. ovaj im pozajmio kucu, mislim jedan deo, kuvao im kafu tu bio domacin, ko je sve sedeo na tom kanabetu je jedina stvar o kojoj ne smem javno da pricam. ali bili bi ste iznenadjenj

13. Dao sam plus al jebo nije za 600 pluseva pa bolju ja smislim dok serem i gledam u sampon

14. Daj bar jedno ime

15. ne mozes ni da pojmis kakvu moc ti ljudi imaji, ako im se digne da sutra nema drzave, nema je

16. Jel mozes da posaljes imena na 064 553 2804

17. Da li postoje vanzemaljci to je sustinsko pitanje na ovu temu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.