Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ако су људи паметнији од њих, онда треба да изврше колективно самоубиство! На ванземаљце мислим.
Jes, pa da nam popadaju na glavu.
ми смо Царови!
Који бре Царови нас треба неко да излупа добро!
Ko, ako ne postoje?
Излупаћемо се међусобно! Такви смо ми људи
Решиће све то Ким Џонг-Ил!
Можда је он ванземаљац, појавла се звезда падалица кад је рођен!
Aha, nuklearna zvezda padalica :))
@GM:
Izvinjavam se, pišem by phone pa mora ovako.
Elem, da bi samo stigao do najbliže zvezde za 50 "mojih" godina treba da se krećeš brzinom većom od 25000 km/s. Ti bi prošao nešto bolje. Nadam se da znaš zašto. Radi se o skoro 10% brzine svetlosti ali i o 50 godina. A možda poželiš i da se vratiš! III kosmička brzina nije ograničenje, manja je za 3 reda veličine. Postavlja se pitanje ko je spreman na tako nešto uz sve ostale idealne uslove! Izuzetno je komplikovano da se neutrališe dejstvo tolikog ubrzanja (treba nekako postići tu brzinu!). Ne znam da li su pravljeni pokušaji sa bilo čim živim u brodu. Nije pitanje samo sredstava, ceo proces bi bio izuzetno komplikovan i nema velike izglede na uspeh. Još uvek su informacije o lansiranju "krntija" koje krstare Sunčevim sistemom na nivou spektakla!
Naravno da postoje, ljudi jeste vi čitali MOGSHINE definicije, to je čist dokaz da vanzemaljci postoje.
Ali sad ozbiljno, postoje. Mene su kidnapovali i ispitivali, ali kada su me skidali iz gaća je izletelo čudovište kakvo do tada nisu videli pa su shvatili da su se zajebali i vratili me nazad. Ovo nije šala!!! Ja sam ih jebao!
Оно што сам ја рекао је да такав пут није немогућ, не да би био лако изводљив, удобан и брз. Него, поента мог поста је да не треба унапред отписати таква путовања зато што тренутно "делују неизводљиво", јер таква нису била ни пре 50 година. А ко зна шта још можемо открити у наредних 10, 20, 30, 50... година.
http://www.google.rs/#hl=sr&source=hp&biw=1024&bih=579&q=project+orion&aq=f&aqi=g2&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=6df10d24dfaec15a
Мало пиперонил-бутоксида и решена ствар. Да нас не срамотиш следећи пут пред странцима. Ипак, 21. век и пицајзле не иду заједно, мајкуму.
Brate imas picajzle, idi kod doktora.
Zaboga, jebu li se vanzemaljci?
Е има филм Дистрикт Најн (9) ту они слећу не знам где, причо ми ортак о томе, мислим да је јужна африка, и јебу се са земљанкама, наравно и наши мушки трсе њиове сојке! А они бубе! Јебене бубе!
Distrikt 9 je film glup k'o kurac! Jedino je avatar gluplji od njega.
Али они се јебу интергалактички!!!!! ЕЕЕЕЕЕЕЈјјјјјјјјјјјј ја нисам мого да верујем!
Ja arčim intergalaktički!
Сосе, јебаће те црнац... Што сам писо све оно?