Да ли постоје ванземаљци

1. Е сад морали би да се размножавају на броду

A sto da se razmnozavaju na brodu, pa oni mozda zive po 10.000 godina, mozda kod njih "trudnoca" traje 1000 godina, mozda leze na jajima 500 godina, a mozda se razmnozavaju kao bakterije pa im vreme nije ni vazno.

резервоар који је 5 хиљада пута већи од самог брода

ni ovom nasem satelitu rezervoar nije bio 5000 puta veci pa nece ni njima. Nije potrebna energija jezditi svemirom, energija je potrebna samo za lansiranje i za sletanje.

2. Не ниси сконто, да би се достигла брзина светлости је потребна.... ниси сконт'о...

Сателит лебди свемиром, значи усклађена му је орбита, тј путања и он иде, без икакве потрошње енергије, а ови би могли тако да блеје по свемиру и ко зна кад би онда дошли! Зато је потребно гориво, да би се константно кретали брзином светлости

3. А што морају да користе јебени пропулзиони погон... Што не користе спациотемпоралне дисторзије и не стигну овде за трен?

4. Зато је потребно гориво, да би се константно кретали брзином светлости

Једном кад је достигну, није им више потребно. У ствари постоје погони којима уопште и није потребно да носе гориво са собом.

ЕДИТ: Кад кажем достигну, мислим на ту брзину којом желе да се крећу. Кретати се тачно брзином светлости би било мало јебено.

5. Не ниси сконто, да би се достигла брзина светлости је потребна.... ниси сконт'о...

Сателит лебди свемиром, значи усклађена му је орбита, тј путања и он иде, без икакве потрошње енергије, а ови би могли тако да блеје по свемиру и ко зна кад би онда дошли! Зато је потребно гориво, да би се константно кретали брзином светлости

Ja ne znam ko nije skontao, rekao sam potrebna je energija pri poletanju (dosezanju odredjene brzine), nakon toga vise nije potrebna energija za odrzavanje brzine. Energija je potrebna za korekciju kursa (vrlo malo) i za zaustavljanje (sletanje).

Covece sateliti dok orbitriraju ne koriste energiju (osim za korekciju kursa) jer su postigli zeljenu brzinu pri poletanju.

6. Jok i ne postoje...

7. Ovaj čovek priča gluposti, uhapsite ga!

8. Јао, не будите деца, ванземаљцима је брзина светлости као нама парна машина сада. За шта мислите да служе црвоточине? Пих. Дал су нас посећивали, не знам, али се надам контакту следећих пар година.

9. Постоје... Мој комшија ванземаљац. Пије прокисло млеко и лепи шницле по прозорима.

10. Naravno da postoje. I nisu mali zeleni. Ja ih zamišljam kao visoke i plavokose.

11. worm holes! ko je gledao event horizon,zna o cemu pricam :)

12. Prema teoriji verovatnoće bi morali da postoje čak i u obliku sličnom ovom našem. S druge strane, ako naša nauka stoji na čvrstim nogama (a ima dosta dokaza da stoji), mi nikada nećemo stići do najbliže zvezde (neki brod bez posade da, ali je pitanje da li će tada na Zemlji još biti života!). Napominjem da nam svetlost od najbliže zvezde putuje više od 4 godine! Koliko treba brodu? Čini mi se nemogućim da susretneno neki oblik života izvan Sunčevog sistema. Ako ga i susretnemo, bićemo domaćini, nikako gosti! I nemamo predstavu ŠTA bismo ugostili i da li da se radujemo! Ima li života u Sunčevom sistemu? Neki teoretičari tvrde da postoje uslovi za sintezu organskih materija, što je, prema našem shvatanju života, neophodan uslov. Ili se za sve pita neki Administrator Svemira!? Još samo jedna napomena: brod koji je lansiran sa Zemlje pre tridesetak godina, kada bi se kretao brzinom svetlosti, do sada bi bio udaljen tridesetak svetlosnih godina. Kad bi se kretao tom brzinom!!!

13. Ljudska vrsta je grupa sebičnih goveda ako misli da je u jednom neograničenom prostoru (ako je to istina) SAMA, okružena samo nekim neživim materijama.
    Negde, tamo postoji nešto. Možda oni nas posete pre nego što mi posetimo njih :)

14. S druge strane, ako naša nauka stoji na čvrstim nogama (a ima dosta dokaza da stoji), mi nikada nećemo stići do najbliže zvezde (neki brod bez posade da, ali je pitanje da li će tada na Zemlji još biti života!).

Планови за међузвездани пут су постојали још пре пола века. Технологија за тако нешто је и тада била доступна. Трошкови и изводљивост таквог подухвата су већ друга ствар, али далеко од тога да је немогуће.

15. Slozio bih se sa GM,trosak jednog takvog projekta niko ne zeli da finansira.. kada bi se sve pare koje se koriste u vojne svrhe usmerile u astronomiju i kolonizaciju svemira,ubrzo bismo mi naselili evropu i titan a na mesecu uzgajali krastavce

16. Jok i ne postoje!

17. Нек живи где ко 'оће...

18. Ја сам јуче дошао до закључка да и да постоје, готово је сигурно да су људи најинтелигентнија бића, просто мора да буде тако! Ми бисмо отишли тамо и направили од њих робове! Ми смо таква цивилизација!

19. Gde tamo? Pa nemamo mi tehnologiju i inteligenciju da odemo "tamo".

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.