МОГША - Фан клуб (Unul este Mogsha!)

1. haha, i Piskarala i Boru Drljaču :)

2. bojanboj
    Do sad sam plusirao defke Velikom MOGŠI!
    UNUL ESTE MOGSHA!

Људи еј, кој вам је курац, сад стварно

3. Е, Слобо, без зајебанције сад. Ако ти се не свиђа, једноставно не посећује ову тему. Немој да си Стефан Костић, плиз.

4. Ае ае, ја реко будем опозиција, јеби га то ми у крви... Иначе јебеш ту влас' која нема опозицију... ал ај искулираћу...

Иначе

Немој да си Стефан Костић

ЛОЛ!

5. Fejse pročitaj semafordziju i matematiku
    lik je car

6. јебеш ту влас' која нема опозицију

То ти је браде, синдикална анархија!

7. Е пеки скокни до ктитора питао сам те нешто да ти не шаљем пвт, леба ти

8. Немој да си Стефан Костић, плиз.

ovako kad napišeš je li to eksplicitno vređanje autora ili nije? Mislim na oba autora ali prevashodno Stefana Kostića.

9. aurora stefan kostić je spemovo ovu temu i pravio hejter klub mogše zato je to rekao nije mislio ništa uvredljivo

10. Ау... Аурора, лаганини, ако мени и вероватно Костићу не смета, што да се сад расправљате, чил аут

11. Ma jok, nisi skontao fejzbuče, pokušavam naučiti ove internet terminologije, upakovane uvrede i tako. Ne znam ni ko je stefan kostić pravo da ti kažem. Možda je i pohvala, otkud znam, bilo bi lepo kad bi mi neko objasnio, al nema veze, na pogrešnoj sam adresi.
    Oprostite i nastavite.

12. УУУУНУУУЛ!!!!

13. Аурора, бановаће ме ако ти тако желиш, иди реци Холу тамо на Ктитор подфоруму пошто једва чекаш, јебе се мени и пун ми те је курац више. ТО што се ми са Стефаном зајебавамо и он са нама то није твоја ствар, јасно?

А остале да заголицам малкице... Добио сам неке информације о Могши, али молим да ми не пуните ПВТ нећу их поделити ни са ким, као што смо се договорили.

14. Данкане, твој план да будеш банован, како би ми били у већој неизвесности ти не иде. Већа неизвесност од ове је немогућа!

15. Аурора, бановаће ме ако ти тако желиш, иди реци Холу тамо на Ктитор подфоруму пошто једва чекаш, јебе се мени и пун ми те је курац више.

LJOLJ! CARINO!

Sad te još više volim. EPIK!

16. јебе се мени и пун ми те је курац више

nije te mama lepo vaspitala.
    Kaže se Pun mi Vas je...kad se obraćaš starijim osobama.
    Rekao si malopre- Aurora je bradica na komentaru Mogshine definicije pa ne znam kako da shvatim. Nećeš ti ban zbog mene dobiti. Nastavite s Mogshom, simpatičan mladić, dakako.

17. MOGSHA ARČI!!!

http://vukajlija.com/petar-petrovic/81614

Zašto ova već nije u odabratima? Ovo je najbolje ostvarenje ikada na ovom sajtu.Bolja je čak i od par mojih definicija.

UNUL!

18. Нормално да ми је пун курац недојебаних жена после овога

aurora072

Molim nekog od modova da mi kaže koliko se otprilike postova na komentarima neke def.smatra spamom? Hvala
    pre sat vremena

Black Hole

Zavisi. Ako se odnose na definiciju, onda može da teži beskonačnosti. Ako nema veze sa životom, po mom mišljenju, već drugi takav komentar je spem.
    pre sat vremena

aurora072

Zavisi. Ako se odnose na definiciju, onda može da teži beskonačnosti. Ako nema veze sa životom, po mom mišljenju, već drugi takav komentar je spem

pa tako neku i ja predstavu imam u glavi jer veze nemam s ovim modernim izrazima.
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/5522#comment_735854 primeri ovde, da li je ovo primer spama, da se razumemo, niti šta prijavljujem niti mi smeta nego susrećem ovih dana čest primer pa ne znam šta da, otprilike, smatram pod tim pojmom.
    Hvala

19. skočimišu jesi video tek
    majku mu ga

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.