МОГША - Фан клуб (Unul este Mogsha!)

1. Fala, neke sam bez veze prevideo, a nekih se nebi nikad setio.... Kako ti se čini ovo? Dal će odobriti tamo? :)

2. Мислим да ће пре да буде "Фот а фак ар дис крејзи Србијанс дуинг дис тајм?!"

3. Чим одобре дај линк!

4. e Peki aj edituj moj post, negde sam verovatno opet zajebao, pa da kopiram tamo....

5. I ja to mislim.... Ko ga jebe biću uporan :) Pa valjda će jednom da odobre :) Nego kako vam se čini tekst?

6. tuki, smradovi, ne mogu više da ispravljam, nešto sam stigao malopre, al i dalje ima grešaka mada ne tako puno.... :/

7. Мајица допупчић, а минић до пичић. Ја бих рекао сисе, а и дупе то бих рекао.

8. A ko će da bude narodni epski pjesnik pa da napiše narodnu epsku pjesmu o Mogshi?
    Naravno, pjesma mora biti u duhu anarho-socijalizma rumunskog porijekla.

9. Ja sam kgaj gokengoga mogu ja da napišem pesmu o mogši! Nema slovo G u svom imenu pa pgetpostavgjam da bih mogao to da odgadim

10. Obaveštenje za fan klub fali još 2577 pluseva da našeg pulena uvedemo u top100

11. Bgate, evo, čuo za nekog Mogšu pa svgatio. Dobar je autog, dobag skgoz. Anagghista i to. Hvala LJUDEEEEEI

12. Bgate jel nešgto kao: Ludo, luda, ludice, devojko, dgaži je Mogša od bgata tvog????

13. Zvonimid Djukic Djul
    Bgate, evo, čuo za nekog Mogšu pa svgatio. Dobar je autog, dobag skgoz. Anagghista i to. Hvala LJUDEEEEEI

Бгате чему то, није он никакав аутор...

14. Mogša prestigao Remorkera. :))

15. ЂИПАААААААЈ!!!!!!!

16. Do sad sam plusirao defke Velikom MOGŠI!
    UNUL ESTE MOGSHA!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.