Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Fala, neke sam bez veze prevideo, a nekih se nebi nikad setio.... Kako ti se čini ovo? Dal će odobriti tamo? :)
Мислим да ће пре да буде "Фот а фак ар дис крејзи Србијанс дуинг дис тајм?!"
Чим одобре дај линк!
e Peki aj edituj moj post, negde sam verovatno opet zajebao, pa da kopiram tamo....
I ja to mislim.... Ko ga jebe biću uporan :) Pa valjda će jednom da odobre :) Nego kako vam se čini tekst?
Исправено.
tuki, smradovi, ne mogu više da ispravljam, nešto sam stigao malopre, al i dalje ima grešaka mada ne tako puno.... :/
Мајица допупчић, а минић до пичић. Ја бих рекао сисе, а и дупе то бих рекао.
A ko će da bude narodni epski pjesnik pa da napiše narodnu epsku pjesmu o Mogshi?
Naravno, pjesma mora biti u duhu anarho-socijalizma rumunskog porijekla.
Ja sam kgaj gokengoga mogu ja da napišem pesmu o mogši! Nema slovo G u svom imenu pa pgetpostavgjam da bih mogao to da odgadim
Obaveštenje za fan klub fali još 2577 pluseva da našeg pulena uvedemo u top100
Zvonimid je doš'o!
Bgate, sta se gadi?
Bgate, evo, čuo za nekog Mogšu pa svgatio. Dobar je autog, dobag skgoz. Anagghista i to. Hvala LJUDEEEEEI
Bgate jel nešgto kao: Ludo, luda, ludice, devojko, dgaži je Mogša od bgata tvog????
Bgate, evo, čuo za nekog Mogšu pa svgatio. Dobar je autog, dobag skgoz. Anagghista i to. Hvala LJUDEEEEEI
Бгате чему то, није он никакав аутор...
Mogša prestigao Remorkera. :))
ЂИПАААААААЈ!!!!!!!
До јаја.
Do sad sam plusirao defke Velikom MOGŠI!
UNUL ESTE MOGSHA!