МОГША - Фан клуб (Unul este Mogsha!)

1. Fala, neke sam bez veze prevideo, a nekih se nebi nikad setio.... Kako ti se čini ovo? Dal će odobriti tamo? :)

2. Мислим да ће пре да буде "Фот а фак ар дис крејзи Србијанс дуинг дис тајм?!"

3. Чим одобре дај линк!

4. e Peki aj edituj moj post, negde sam verovatno opet zajebao, pa da kopiram tamo....

5. I ja to mislim.... Ko ga jebe biću uporan :) Pa valjda će jednom da odobre :) Nego kako vam se čini tekst?

6. tuki, smradovi, ne mogu više da ispravljam, nešto sam stigao malopre, al i dalje ima grešaka mada ne tako puno.... :/

7. Мајица допупчић, а минић до пичић. Ја бих рекао сисе, а и дупе то бих рекао.

8. A ko će da bude narodni epski pjesnik pa da napiše narodnu epsku pjesmu o Mogshi?
    Naravno, pjesma mora biti u duhu anarho-socijalizma rumunskog porijekla.

9. Ja sam kgaj gokengoga mogu ja da napišem pesmu o mogši! Nema slovo G u svom imenu pa pgetpostavgjam da bih mogao to da odgadim

10. Obaveštenje za fan klub fali još 2577 pluseva da našeg pulena uvedemo u top100

11. Bgate, evo, čuo za nekog Mogšu pa svgatio. Dobar je autog, dobag skgoz. Anagghista i to. Hvala LJUDEEEEEI

12. Bgate jel nešgto kao: Ludo, luda, ludice, devojko, dgaži je Mogša od bgata tvog????

13. Zvonimid Djukic Djul
    Bgate, evo, čuo za nekog Mogšu pa svgatio. Dobar je autog, dobag skgoz. Anagghista i to. Hvala LJUDEEEEEI

Бгате чему то, није он никакав аутор...

14. Mogša prestigao Remorkera. :))

15. ЂИПАААААААЈ!!!!!!!

16. Do sad sam plusirao defke Velikom MOGŠI!
    UNUL ESTE MOGSHA!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.