МОГША - Фан клуб (Unul este Mogsha!)

1. MOGSHA
    el este mai bună decât toate

2. Одсеко сам се кад сам прочитао!

3. Moгша е нашиот Бог!

4. Унул, Боготац, Патријарх, Цар, Убер. Ова тема се претвара у спемчину ону најгору.

5. PreCednika ste nam banalizirali,sad 'oćete i Mogšu da nam uskratite,sramota.
    UNUL!

6. Zmia
    Унул, Боготац, Патријарх, Цар, Убер. Ова тема се претвара у спемчину ону најгору.

Ljubomorni ste na našu ljubav prema Mogshi.

Moghsa, roditelju, navrati češće na ovu temu, ostavi nam koju porukicu jer nam one mnogo znače.
    Neka te ne tangiraju ovi ljubomorni pičkopaćenici i ine spodobe. Ti si sa razlogom omiljen autor međ nama. Mene sigurno možeš smatrati za istinskog ljubitelja, i još par ljudi za koje provjereno znam da su poštovaoci tvog lika i djela.

Dragi druže Mogsha, nikada te nećemo prepustiti zaboravu.

UNUL!

7. mislim da ću da počnem da sankcionišem glupost.

lock.

8. Изволте :)

9. Mogša počeo redovno da dolazi, ali ne definiše!

10. Сад видим да је тема поново у погону.. до јаја! Само да вас обавестим, МОГША се огласио скоро и захвалио нам се на подршци. http://vukajlija.com/kapital/63053#comment_1022281

УНУЛ!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.