Prijava

MOŽE I JUGOSLAVIJU I ONA JE DOJAJNA NE MOGU DA VERUJEM DA JE VEĆ NISU ODABRALI

IDEM DA PREDLOŽIM ZA ODABRANE

osim ako nisi dupli, tesko da si obavesten o mogsi lolo

Nisam dupli, al znam dosta o Mogsi, nego se zajebavam. :)

Sprdnja bila oko mogsinja, trazili mu datum rodjenja, ludilo

Zashto je autor ovog kalibra banovan?

ЗАТО СХТО ЈЕ РООМУН

ЗАТО СХТО ЈЕ РООМУН

Ма дај! Какав је то разлог?! Одбанујте Могшу па није Бугарин.

Mogsha je banovan kacu mu cara i dane upali u nalog(pass mu bio mogsha lolo)
Al kako su oboje odbanovani ne vidim razlog da mu crvena traka ruži profil

Tako je potreban Mogšin osvrt na prišivače, Vučića pedera, katastr, migrante i rumunizaciju Krajine.
UNUL!

МОГША,

С обзиром да сам све некако сажето до сада исказивао своје дивљење према теби и да сам, у неким својим младим лудим данима, док нисам сконтао и РАЗУМЕО, умео да оставим и негативан коментар или минус, искрено се кајем и желим да то сада објасним, поделим са тобом ако читаш и са остатком овог клуба који цени твој рад. Од тада сам на сваку твоју дефиницију оставио плус и осећам према теби истинско дивљење као човеку и аутору.

Иако је ова тема помало замрла што се тиче постова, знај, нисмо те заборавили ми прави фанови јер искрен човек и добра душа као што си ти се једном рађа. То се не може заборавити тек тако. Ја сам твоје дефиниције и е коментаре иштампао и укоричио и чувам на полици одма испод иконе светог Николе.

Посебно су ми драги твоји искрени коментари, написани директно из срца како правом пре свега човеку доликује и морам ти признати да су ме искрено дирнули и утицали на мене на више начина. Од како сам их прочитао и још битније РАЗУМЕО гледам на свет другим очима јер сад и сам боље контам неке ствари и шта су праве вредности. Ујутру се будим веселији, не бијем више жену. Не верујем више у капитализам и постао сам велики противник система. Нисам комуниста али сам присталица комунизма.

Пре коју годину, када сам први пут спознао твоје мудре речи одлучио сам да посетим земљу твог порекла Румунију. Али авај, са мојим враћањем у Србију схватио сам да то није било довољно и да моја савест никада неће бити спокојна док не променим нешто драстично. Зато сам поднео захтев за румунско држављанство и ево чекам одговор.

Од толико речи које желим да ти кажем мало тога успевам да преточим у речи.

Надам се да ћеш се вратити на сајт и написати још нешто јер је греота да један од најбољих, не само аутора, него и људи који су овом планетом икада ходали остане недоречен и не подели све са нама што је могао.

УНУЛ ЕСТЕ МОГША,

ТВОЈ ИСКРЕН ФАН И СЛЕДБЕНИК И ВЕЧИТИ ДУЖНИК,

ГАМБИ

Ево линка где се могу видети Могшине неправедно обрисане дефиниције на гробљу. Има их око 400 и право је уживање читати их.

https://vukajlija.com/groblje/definicije/4697/autor?s=p

МОГША ПЛОДИТЕЉ

Jebo te mogsa u dupe

Ахахаха лик дефинисао Деју Лонца

Могша иде редом и дефинише, Могша је ДОКТОР!

Treba uvesti mogućnost uvijek ponovnog davanja plusa na sve MOGSHA definicije (opciju minus ukinuti), da svaka ponovna posjeta ovim genijalnostima bude krunisana i pečatirana ponovo i ponovo, i da se tako uvijek bude živi dio ove pobjede.