МОГША - Фан клуб (Unul este Mogsha!)

1. То што каже Бурзум. И немојте се спрдати са Могшом, мени крене суза на онај један егов искрени преискрени коментар. Чек да нађем... ЦАР!

2. ajd i to da vidim...taj komentar

3. MOGSHA na definiciju 'Zoran Bulatovic'
    Hoek ja sam sad zavrsio skolu i bicu radnik i boricu se za bolje sutra,za svoju porodicu.Hocu i moram da zaradim pare da imamo hleb da jedemo a gde su pare?Pare tj.plate kasne,para nema.Neki ljudi su gladni.Treba pareuloziti i u siromasne.Ja sam simpatizer Komunista ali nisam Komunista.

Ово има да турим у потпис... Јебо матер. А Стефане, немој да му се подсмеваш, није он заслужио то. Доста са подјебаваем његовог лика и дела.

4. Ja se ne podsmevam njemu.
    Ja samo hoću da Mogša i Šana budu srećni zajedno.
    MOGŠANA!!!

5. Ма, можеш да га исмеваш, али немој на овој теми, плиз. Овде га људи ВОЛЕ! Ставио сам ово у профил. Овај комент за срце уједа!

6. Стефане ајд доведи неке емо цаве на ревију сутра, да их јебем курцем у пичку. Извињавам се нашем саборцу и колеги због спема на његовој теми.

7. au, dankane, jbt, ovo je iskreno, da boli kolko je iskreno. ne bi ništa dodo.

8. Брате, Влајко... Тоти жемка... Сви ми овде понекад глумимо, неко мање неко више. Код ега се одувек примећивала искреност. Она, чиста и наивна, јебеш га... Какав год да је и лош аутор, и слабо говори и пише српски и све и све и све... Опет га много ценим јер није фејкер.

9. A vidim poceli da daju minuse Mogsi.

10. Dzankee

A vidim poceli da daju minuse Mogsi.

Знаш како наш народ зове такве људе....

11. Опет га много ценим јер није фејкер.

Pod opasnošću da ovo ode ozbljno, moram da izjavim da se slažem sa tobom, puni smo fejkera, ljudi i lažu i kad kažu da su fejkeri.

12. Kao veliki fan Mogše, drago mi je što je ova tema otvorena.

http://vukajlija.com/podignuta-leva-obrva/86243

13. To sam malope stavio.

14. Вилкомен ту џа клаб, ко год да си :)

15. Dundo Mravoje, jel ima ovaj nik neke veze sa tvojim MSN-om? :))
    C, c, c... :)

16. Ја сам уплаћивала ктитор налог да бих имала приступ његовим дефиницијама на гробљу. То је прави Могша а не ова мејнстрим срања. Мој фаворит је ова што је цитирана на мом профилу, али вреујем да би се нашло нешто за свачији укус.

17. Змиуга(лол), нема ништа на твом профилу...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.