МОГША - Фан клуб (Unul este Mogsha!)

1. To sam sad hteo da napisem Dankane, LJOLJOLJOLJ

2. јао да, обрисала сам пре неки дан :)) ово је било http://vukajlija.com/matematika/28372

3. Јао, бр'те, па ово је комплит андерграунд!

4. ahahahaha zasto je ovo na groblju

5. Ајде мали квиз: Могша има 108 "живих" дефиниција. Колико има на гробљу? Најближи осваја линк ка једној од његових сахрањених дефиниција. :))

6. To je toliki vrh, da su Himalaji brdašce u odnosu na njega. MOGŠA forever :))))

7. ТО! Пеки! Мало разоноде... Сахрањених 140?

8. ja ovo ima sad da postavim kao definiciju znam da je spem i plagijat al je jace od mene

9. Знате колико има дефиниција на гробљу? 558! Скоро па три дефинициције за динар ако уплатите ктитор! Џаба. Размислите.

10. јеб га, тек сад видим шта сте писали :) извинте :)

11. Хахахах, Змио, а питао сам се одакле ти то. Прекул је.

12. Змио!!! Бре...... Уби ми квиз, замисли да неко на Слагалици улети уз публике и каже тачан број....

:))

13. Има цео серијал дефиниција о крајишницима, па о хемијским елементима, о љубави и животу, права ризница...

едит: извини пеки, нисам видла јбг :)

14. ЛОЛ Гамби!

Људови, Змиуга је у праву, ово вреди сваке паре! какви смо фанови ако немамо све његове дефке? Курчеви фанови...

15. Al fora, i duplatiš ktitor ti ne možeš da vidiš sve njegove sa groblja. To može ona kad je mod. A mi možemo da grobarimo medju 2 miliona govana zbog malo kuloće.

16. Може гамби, ја гледала. Има на профилу

17. MOGSU U KUCU SLAVNIH!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.