Nadovezivanje reči (rimejk)

1. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka

2. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene

3. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti

4. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti prepržene.

5. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti prepržene kafe

6. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti prepržene kafe Grand

7. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti prepržene kafe Grand. Budući da je

8. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti prepržene kafe Grand. Budući da je direktor

9. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti prepržene kafe Grand. Budući da je direktor svrnuo na čašicu

10. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti prepržene kafe Grand. Budući da je direktor svrnuo na čašicu rakije vruće

11. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti prepržene kafe Grand. Budući da je direktor svrnuo na čašicu rakije vruće i zapevao

12. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti prepržene kafe Grand. Budući da je direktor svrnuo na čašicu rakije vruće i zapevao "oj svijetla majska zoro"

13. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti prepržene kafe Grand. Budući da je direktor svrnuo na čašicu rakije vruće i zapevao "oj svijetla majska zoro", prisutni u krčmi

14. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti prepržene kafe Grand. Budući da je direktor svrnuo na čašicu rakije vruće i zapevao "oj svijetla majska zoro", prisutni u krčmi skočiše

15. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti prepržene kafe Grand. Budući da je direktor svrnuo na čašicu rakije vruće i zapevao "oj svijetla majska zoro", prisutni u krčmi skočiše, isukaše

16. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti prepržene kafe Grand. Budući da je direktor svrnuo na čašicu rakije vruće i zapevao "oj svijetla majska zoro", prisutni u krčmi skočiše, isukaše čokančiće

17. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti prepržene kafe Grand. Budući da je direktor svrnuo na čašicu rakije vruće i zapevao "oj svijetla majska zoro", prisutni u krčmi skočiše, isukaše čokančiće i veselo

18. Odlučite se: čokanjčiće ili ćega :)

19. Obrisao ćega, nismo toliko perverzni

20. Neću više majko да се definišem јер sam onda tako lep da se krstiš. Krdo prasića polizaše зализаних par brabonjaka из потока.Dugo smo se јебали, prevrtali i мазили zulufe čika Radivoju belom magu iz Klitorića ispod Lelepića u blizini Krajnikića.Posle toga uzeli smo žute salvete u koje smo povraćali из dirižabla Fon Cepelina црвеног barona Minhauzena koji pije tut-gut i nogama udara hobita otrešenog sa planete мајмуна, lepih,жутих i mrkih trepljara. Ponekad zaspim u blatu čačkajući glistu transformisanu u otupelost čmara bolnog od šuljeva sto ga zaradih od ljutog nacosa, ЈТУ је krelčev рођак preko bez veze šurnjaje и пашенога udatoga, ali "симпа" је i bez obzira на недостатак сексипила, jebo bi ga. Rekla sam mu: budi muško,pizdo jedna neotesana papučarska,sta ces kad odes kod boga kako te nije sramota? A on će meni na to: Idem da sušim govedinu onu što si mi uvalila kod konja испод жита slasno i pod popustom због СЕКЕ otegli smo papke bezuspešno, grobari prokleti продавци ципела aman, bili su pametno razbaškareni na fakultetu grobljanskom latinskih nauka i primenjene gluposti prepržene kafe Grand. Budući da je direktor svrnuo na čašicu rakije vruće i zapevao "oj svijetla majska zoro", prisutni u krčmi skočiše, isukaše čokančiće i veselo se poliše

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.