Prijava

Ма бре зајебавам се, уосталом брига ме за ФОН, треба им дати слажем се ако су испунили квоту.

Изгледа да је упалио штрајк. Дошло је до договора неког :Д

Па чим се мало отело контроли, одма договор:)

Beograđani, smarate.

Упалио је штрајк, али није дошло до договора.
Пропали су преговори, не зна се шта ће даље бити. Очекујте опет неке протесте.

editovano: evo i link

Од сутра идм да их подржим, ако наставе.

Издејствујте тамо да је са 48 поена сигуран буџет, морам да се пребацим следеће године на буџет. :)

Ма неће то тако моћи, има да буде 40 буџет! А у курац све више! Револуција!

МА БУЏЕТ 25!!! Ко им јебе матер капиталистичку! Шта мисле они бре, јебо им ја матер! Ајмо да штрајкујемо!

Ајде, и ко јебе ове неистомишљенике (војтек, бурзум), у инат њима штрајкујмо!!

Чек они су против штрајка?

Војтек:

Пичка им материна, да им пичка материна. Пешачио сам од Главне железничке до Мостарске петље и онда сам морао да рокнем кеш за Е2 у коме, овака џигљав, не могу да стојим, а није било места за седење. Други пут ове године. Јебем ли им све, скотови одвратни. Штрајкујте де год јебено оћете, провалите у зграду Владе, содомизирајте Цветковића, штагод. Не, беспослене дилеје морају да закрче угао Немњаине и Кнеза Милоша, јебем ли им оца ретардираног. И сам сам студент, јесте, образовање је го курац, али као што нисам кривио педере за демолиране излоге по граду, тако нећу да кривим ни државу за блокаду главне саобраћајнице. Пизда им материна студентска. Хвала курцу да нисам имао неке хитне обавезе, ал могу мислити колико људи је сочно подудлало јаја због њиховог издркавања. Докле бре више сваки пут када неком нешто засмета то мора да се одрази и на онако ужасан превоз у граду?

Бурзум:

Студенти су пичке бре, све бих ја то у рудник. Нек уче па ће да исупуне услов, неће бити потребе за смањивањем броја неопходних бодова. Не могу да одем гајбе, серем им се уста говњива, што их испирају гуараном да им се серем.

Ма ко их јебе! Анархија! Спали протвнике!

Револуцион!

Иначе ја увек подржавам покрете против власти тако да нек штрајкују стварно треба.... и да не стану са блокирањем улица, ја сам за радикалније потезе! Паљење факултета, и контејнера!

Dve stvari:
- Nekada sam ja štrajkovao i blokirao grad (lepe uspomene 96/97), tako da bih sam sebe pljunuo kada bi mi smetalo kada neko drugi to radi, koliko god mi bilo naporno kada se zaglavim satima u koloni na 200m od odredišta.
- Jednom sam se poslom zatekao u zgradi vlade Srbije u vreme nekog protesta ispred iste i iz prve ruke mogu da posvedočim da se unutra jako dobro čuje šta se dešava napolju i da ni malo nije prijatan osećaj kada se stvari ispred zakuvaju.

Zato, napred u nove štrajkove.

Нека блокирају као и прошле године, и мостове, то би био шоу тек.

Ма шта да блокирају! Нек руше мостове! БРЕ!

fino, njima ce Beograd da plati a sta je sa ljudima koji ne studiraju u BG-u?

невидљиви, не капирам о чему причаш..? не плаћа град београд него држава.. а не знам имају ли проблема остали универзитети, ако имају, дођ'те 'вамо да правите лом :D прошле године била журка :) а ове можда марнеш и нове патике http://vukajlija.com/freeshop-dan-u-srbiji