II Revija definicija

1. @Le
    hvala, ali zaista mi nije jasno šta vidiš toliko genijalno u njoj... :)

2. Како сам могао да се сакријем иза њега, кад сам већи чова од њега за главу?

Pa sagnuo si se. :)

3. pa zato sto meni nije palo na pamet da ce deca ostati sama kad su svi na reviji (dobro, sad, bice tu luli) i onda su krenule da mi prolaze scene kroz glavu, sodoma i gomora, mali milion fantazorgazmicko glupih defki, forum ispermovan da neprepoznatljivosti, posteri se prelivaju van gradica gluposti, opsti haos, pozari na sve strane, razbijeni izlozi, bahanalije, orgije, krv tece u rekama! i tako to... mda... :zvizduce: :P

4. Haahahahh, ti si baš otišla u detalje... :))

5. opsti haos, pozari na sve strane, razbijeni izlozi, bahanalije, orgije, krv tece u rekama! i tako to... mda... :zvizduce: :P

Море, ја се плашим да не буде тако на ревији...

6. pa da, imam taj problem sa vizuelizacijom... neko nesto kaze (ili napise) i ja to do detalja zamislim, u sekundi, i onda me samo flesuju te slike...

7. dzimi, bice ako bude zabranjeno pusenje ;)))))

edit: cigareta ;)

8. Ништа, рећи ћемо ди џеју да не пушта Забрањено пушење.
    ЕДИТ: Е, изјеба ме Лемајић с едитом

9. ЈА ПУШИМ!

10. Погрешна тема, јеботе!

11. Море, ја се плашим да не буде тако на ревији...

Приметила сам да већ данима имаш појачано скупљање муда :)

12. dankane kad si tamo xaxaxaxa

13. Мора мало, Милице. Мора мало.

14. Фацо тебрекс, је л ти учиш за попа? Тако нешто сам скапирао, реко можда сам се истриповао ја.

Nisi se istripovao :)

15. Faco, ucis za popa? Stvarno?

16. Паметан човек.
    Најуноснији бизнис.

17. jao sto se ja lozim na popove! svaki put kad vidim nekog osetim potrebu da mu zadignem onu haljinicu i popusim mu! nekako me bas pali to zabranjeno voce! volela bih da od nekog popa napravim pravog jebaca i smekera! xD oprosti oce, gresila sam! hihihihih

18. Stvarno :)
    Sarkastično mijenjam avatar i plazim se Džimiju. Momenat...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.