Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
II Revija definicija će biti održana u subotu, 27. 11. 2010. sa početkom u 19h, u Klubu studenata tehnike (KST), Bulevar Kralja Aleksandra 73.
P.S. Ko ne dođe, mora da pošalje pismeno opravdanje, kao i obrazac ŠV-50 u tri primerka, overen u opštini.
P.P.S. Izvinjavam se ako je ovo već negde na Vukajliji najavljeno, ja tražila, nigde ne nađoh, a kontala sam da bi bilo fer obavestiti članove koji nemaju fejsbuk.
Ja ne mogu da dođem jer imam kolkvijum to popodne, a baš sam hteo da se sprijateljim sa real life vukajlijašima. :(
Ali, teta Lemajo, meni neće da daju potpis u opštini, kažu nije im suv lak.
Dobro je da neko misli i na nas koji nemamo fejsbuk... Hvala, Lemajo! :)
Da ponesemo neke grickalice?
А коме да пошаљем образац ако не дођем ?
Doneseš ga lično :)
ništa bo, onda ovako: odeš u ministarstvo socijalne zaštite, tamo ti lupe pečat, onda odeš na biro za zapošljavanje, tamo ti overe pečat, onda kod sudskog tumača da prevede na sleng, pa u vrhovni sud da overe prevod, a onda u ministarstvo pravde da potvrde overu prevoda, i na kraju odeš u rektorat matičnog fakulteta da zavedu obrazac u delovodnu knjigu i njima tražiš potvrdu, i onda obrazac sa tom potvrdom pošalješ! :P (prsla sam!) :S
nema na čemu nezaboravka!
dakle ili u ponedeljak doneseš lično u savezno izvršno veče, istočni ulaz, šalter 4, ili skeniraš i pošalješ na admin@vukajlija. com :))))
Hvala :)
nema na čem! :)
hvala...ja još ne znam...ne da mi tata..kaže "šta ćeš sas te narkomane, malo li je što ceo dan provodiš ispred kompijutora, nego i da idete da se drogirate sas droge, razne"...ali ako dobijem neku peticu iz poznavanja društva možda i dođem...
Lemajo, pošto vidim da si raspoložena za davanje informacija, znaš li možda hoće li biti neke muzike tamo? :)
lemaja - hvala na kooperativnosti:) Svi modovi su zauzeti uredništvom oko revije .
p.s. za hejtere - GLEDAMO I VAS jednim okom ;)
Оће, Сурови ће да пушта музику :)
Ljudi, jel može eksepšn od pravila za nepušenje u KST-u za izložbu?
Mislim, nije fer da uskratimo Vukajlijašice i Gregora Samsu.
Ког ложиш, Корле? :)
Ne znam koliko si mi ti, Peđa, pouzdan za te informacije :))
ФМН, проверићеш на ревији колико са поуздан :)
Dogovoreno :))