II Revija definicija

1. Ја сам се узбудио.

2. Ja vas brate čitam, i ne mogu da verujem kakvi ste vi likovi, svi do jednog!

3. evo, doniram ti kolače, za pun užitak, znam kako ti je...:japilacrnovino:
    ne znam, meni onako, zato što od svih ljudi ovde znam samo gamby-ja i duncana...mogli bi za znak raspoznavanja da uzmemo name-tagove, svako lepo napiše nick i nema zabune...;)

4. Што, мешалице? Ти ниси обријала гениталије као ми?

5. Uroše, sredi to, pobogu!! odmah vino!! pa da nam bude svima kul...

6. Meni je i ovako kul.
    Uroš je ionako slab u sređivanju.

7. Шо сам набацио аватар да вам покажем какос е осећам поводом ревије.

8. e moja teodora, ja predložila da nam kaizen nabavi one kao nalepnice za sveske, da lepo napišemo nikove i zalepimo na grudi junačke! kontala sam tako će bar imati izgovor da nam gledaju u sise.... al mene niko ne sluša.... uroše, ajd vadi ruke iz gaća i predloži tamo međ vlastodršcima ovo za nalepnice!

9. Ne pušta me žena za Bgd sve joj jebem da joj jebem....pa ženi se posle ...

10. jeste uroše, stvarno!!
    stvarno, lemaja, i još im dajemo izgovor i oni ne reaguju...strašno...
    dankane...mac mac mac... ;)

11. Лули је фина у оговарању :Р
    Средио сам Теодора, опустио сам се!

Лемајићка немогуће, гаће не носим већ 2-3 године.

12. Џабе ме вабиш, Теодора. Нисам ово ја на аватару :))

13. ma dečacima uvek sve mora da se crta, ne kontaju suptilne sugestije... c,c,c....

14. iju uroše! nemo mi prilaziš na reviju! :P

15. ma ja i ne dozivam tebe Dankane, nego njega...pih, što si se uobrazio :)
    zaista, Lemaja, a kad im kažeš direktno optuže te za veštičarenje i spale na lomači...

16. Е, кад смо код њега, зна ли неко ко је ово на слици? Ја немам појма, свидео ми се текст.

17. Што бре? Па носим ја фармерке, само гаће избегавам, клаустрофобичан сам.

18. Данк, стварно не знаш?
    Модни мачак му је уметничко име :)

19. Mala mu močuga brate,menjaj sliku,ne brukaj se :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.