II Revija definicija

1. Fejs, ne plaši čoveka :)) Eto, ja ću sve da ih pozovem, videćemo koja će hteti da dođe :) Vaše slike su videle, čisto da znate :))

2. I? Šta kažu? :)))

3. Одоше у манастир.

4. Ma, oduševljene su :))

5. A-ha... Ako su time oduševljene, onda ne treba ni da dolaze... Očigledno da sa njima nešto nije u redu :))))

6. aaaaaaaaaa sad mi je jasna ona vest o skakanju devojke sa prozora doma...

7. Posebno su tobom oduševljene :))

8. StrajaKg

aaaaaaaaaa sad mi je jasna ona vest o skakanju devojke sa prozora doma..

E, moj Strajo, da s' ti živ i zdrav :)))

forget-me-not

Posebno su tobom oduševljene :))

Stvar je gora nego što sam mislio :))))

9. Hvala i ti meni. :)

10. Ma, jedna htela da seče vene kad je videla Mrmunovu sliku, jedva smo je sprečili :)))

11. To je to onda, sve se uklapa. A ja ne mogu da dođem da se sprijateljim ni sa njima :(

12. e ljudi kolko će da traje ova Revija definicija? I kad će se znati koje su defke izabrane?

13. Koga boli kurac? Kao da neko ide zbog defki, a ne da gleda Vukajlijašicama u sise i Vukajlijašima u močuge.

14. Koga boli kurac? Kao da neko ide zbog defki, a ne da gleda Vukajlijašicama u sise i Vukajlijašima u močuge.

Видиш, интересантно ти је то. Ево, ја дефинитивно не идем да фатам сојке, јербо сам ожењен. Не идем ни да читам дефке, јер сам их прочитао. Са већином људи са којима ћу тамо да пијем пиво се ионако мање-више редовно виђам. Са осталима планирам да се упознам кад-тад.

Који курац ја онда тражим на тој ревији?

15. Видиш, интересантно ти је то. Ево, ја дефинитивно не идем да фатам сојке, јербо сам ожењен. Не идем ни да читам дефке, јер сам их прочитао. Са већином људи са којима ћу тамо да пијем пиво се ионако мање-више редовно виђам. Са осталима планирам да се упознам кад-тад.

Који курац ја онда тражим на тој ревији?

Maj point igzekli... A ne, čekaj, ja nisam oženjen :))))

16. Обојица тражите курац, у сваком случају.

17. Од мог се леба нећете најести, јер се он једе без леба :)

18. Transfer blama. Gotovo... :P

19. E ajde da neko dođe za mene, može?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.